Chainsling Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Όχι. Φυσιολογικό δεν είναι. Τι να πώ....πάντως και εγώ άν boostάρω το σήμα της κιθάρας μου και παίξω στην κάρτα ήχου μου έτσι ακούγεται. Όμως από ότι φαίνεται δεν είναι αυτό το πρόβλημα τελικά. Ίσως φταίει κάποια κακή σύνδεση στα ηλεκτρικά της κιθάρας σου... Remember...relativity... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Αυτό που θα ακούς όμως θα είναι μόνιμο. Στην περίπτωση του φίλου, καθαρίζει. Εγώ θα έλεγα ότι είναι μάλλον ο active προενισχυτής. Είναι το μόνο μέρος που βλέπω ότι μπορεί να αλλάζει κάτι, γιατί οι συνδέσεις είναι ή έτσι ή αλλιώς. Δεν θα άλλαζαν με ένα "ξεμπούκωμα". Αλλά μπορεί να είμαι και λάθος. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Εγώ θα έλεγα ότι είναι μάλλον ο active προενισχυτής. Είναι το μόνο μέρος που βλέπω ότι μπορεί να αλλάζει κάτι, γιατί οι συνδέσεις είναι ή έτσι ή αλλιώς. Δεν θα άλλαζαν με ένα "ξεμπούκωμα". +1 εφόσον λέει ότι είναι με καινούργια μπαταρία. (δοκίμασε κι άλλη μια καλού-κακού) Ρίξε μια ματιά στις κολλήσεις/συνδέσεις στην κιθάρα, και μετά μαστορα :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Συνηθως αυτες οι προενισχυσεις πανω στο κυκλωμα εχουν ενα μινι ποντεσιομετρο το οποιο ρυθμιζεται με μικρο κατσαβιδακι. Μηπως για καποιο λογο πειραχτηκε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση