bihlas87 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Έχεις ένα κολληματάκι με τους p rails έτσι, 2ο ή 3ο σετ που αγοράζεις? Τα knobs φαίνονται μούρλια, από που (και πόσο)? Καλό δέσιμο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 ΜΑ άμα πάρεις μια Thinline 72 και την παντρέψεις με μία (κανονικά είναι flame και όχι spalted το maple αλλά αν δεν παινέψω -πάλι- το σπίτι μου θα πέσει και θα μου σκεβρώσει) ....... φτιάχνεις τη Blender StudioCaster ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Ωραίο παράδειγμα η δεξιά του Superfunk. Έτσι να κάνεις φίλε μου Studio, λίγο πιο σκούρο βερνικάκι στο σώμα, θα ξεπετάξεις το neck... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Το σώμα φάει γομαλάκκα που θα πάει σύννεφο..... Μπορεί και να σκουρήνει λίγο..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Το σώμα φάει γομαλάκκα που θα πάει σύννεφο..... Μπορεί και να σκουρήνει λίγο..... Πάρε και άλλη μία ιδέα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Nα ρωτησω κατι, ο ασχετος ??? αυτοι οι P-Rails ειναι F-Spaced? ή δεν παιζει κανενα ρολο στον ηχο και δεν μας πειραζει αν ειναι ή οχι? ευχαριστω προκαταβολικα. www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Το σώμα φάει γομαλάκκα που θα πάει σύννεφο..... Μπορεί και να σκουρήνει λίγο..... υπαρχει και πιο σκουρα γομαλακκα αν δεν κανω λαθος! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Έχεις ένα κολληματάκι με τους p rails έτσι, 2ο ή 3ο σετ που αγοράζεις? Τα knobs φαίνονται μούρλια, από που (και πόσο)? Καλό δέσιμο ;) Οι P-rails είναι ότι καλύτερο δοκίμασα τώρα τελευταία.... είναι το τρίτο σετ που αγόρασα.... και όχι το τελευταίο σίγουρα. Τα Knobs τα αγόρασα από EBAY 4 ΕΥΡΑ το ένα περίπου Nα ρωτησω κατι, ο ασχετος ??? αυτοι οι P-Rails ειναι F-Spaced? ή δεν παιζει κανενα ρολο στον ηχο και δεν μας πειραζει αν ειναι ή οχι? ευχαριστω προκαταβολικα. Δεν ξέρω αν βγάζει και Fspaced, στους Rails σαφώς και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. υπαρχει και πιο σκουρα γομαλακκα αν δεν κανω λαθος! Βγάζει και πιό σκούρα αλλά νομίζω ότι μπορείς να βάλεις και χρώμα.... Πάντως κόκκινη δεν την κάνω (έχω άλλες τρείς). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Βγάζει και πιό σκούρα αλλά νομίζω ότι μπορείς να βάλεις και χρώμα.... Πάντως κόκκινη δεν την κάνω (έχω άλλες τρείς). χρωμα σε σκονη! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Koυκλακι ζωγραφιστο! Οι περισσοτερες τελε δε μου κανουν κλικ αλλα αυτη εχει το κατι Μεγειες studio! Υ.Γ. Κατα την ταπεινη μου αποψη το ιδανικο χρωμα για τετοιου ειδους καπακια :o Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση