antonisg Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Ωραία η roadhouse αλλά εγώ θα προτιμούσα αυτή http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_lone_star_strat_rw_awh.htm Αυτή εάν έβγαινε με maple ταστιέρα θα την είχα πάρει με τα 1000! threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Ωραία η roadhouse αλλά εγώ θα προτιμούσα αυτή http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_lone_star_strat_rw_awh.htm Συνεχίζοντας στο κλίμα του antonisg, εγώ θα την είχα πάρει εδώ και κανά χρόνο αν δεν είχε τόσο άθλιο logo στο headstock! Ξέρω, ο πιο ηλίθιος λόγος να μην αγοράσει κανείς μια κιθάρα αλλά τι να κάνω, δε μπορώ να το βλέπω... χάθηκε να βάλουν το λεπτό logo που έχουν στις Roadhouse; :( Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Συνεχίζοντας στο κλίμα του antonisg, εγώ θα την είχα πάρει εδώ και κανά χρόνο αν δεν είχε τόσο άθλιο logo στο headstock! Ξέρω, ο πιο ηλίθιος λόγος να μην αγοράσει κανείς μια κιθάρα [...] Με πρόλαβες. ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 XAXAΧΑ, ως προς το χρώμα εννοείται το λογότυπο έτσι? γιατι νομίζω κατα τα άλλα είναι το κανονικό λογότυπο της fender. Πάντως ναι άμα έιχε και maple ταστιέρα θα'ταν σούπερ. ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
route77 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη απο τον φίλο mc06060 και τους υπόλοιπους που έθεσα το ερωτημα μου μαζί με την δική ερώτηση και έτσι έπρεπε να απαντάτε σε δυο ενω θα έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα. Φίλε skantzo έχεις δίκιο με όλες παίζεις rock/blues αλλα έχω "κολλήσει" να πάρω strat mexico (μιας και δεν φτάνω για american) και μέσα απο το forum η αίσθηση που έχω είναι οτι η classic player προτείνετε ένα κλίκ πάνω απο τις άλλες. Φίλε raindog με "έφτιαξες"!!Σ΄αυτές τις φωτο είναι πανέμορφη!Μετά από 1,5 χρόνο που είσαι κάτοχος της πια είναι η άποψη σου?και αν επιτρέπεται την πήρες απο Ελλάδα ή απ' έξω? Γίνε ο ήρωας του εαυτού σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raindog Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Φίλε raindog με "έφτιαξες"!!Σ΄αυτές τις φωτο είναι πανέμορφη!Μετά από 1,5 χρόνο που είσαι κάτοχος της πια είναι η άποψη σου?και αν επιτρέπεται την πήρες απο Ελλάδα ή απ' έξω? έχεις pm γιατί είμαστε off-topic.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mc06060 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 έχεις pm γιατί είμαστε off-topic.... Καλά μην τρελαινεστε, αλλωστε εγώ πρώτος ανέφερα την Classic Player μιας κι ηταν η πρώτη επιλογή. Απλά ήθελα να ακούσω και για τις deluxe και γενικά έχω καλυφθεί αρκετά. Απ'οτι καταλαβαίνω πρόκειται για δύο παραπλήσια όργανα, στην ίδια ποιότητα και value for money. Απλά μια ερώτηση για τους texas special. Ισχύει το ότι ο bridge είναι αρκετά πρίμος;;Γενικά, δηλαδή υστερούν σε όγκο σε σχέση με άλλους single coil η όχι;; http://www.myspace.com/greatbourbon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση