Takias Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Χαιρετώ τον ευγενή κόσμο του Noiz!! Ανοίγω αυτό το θέμα κατόπιν μίας άκρατης περιέργειας, να ανακαλύψω μία διαφορετική γνώμη πάνω σε μία σύνθεσή μου, πέρα απο τον κοινωνικό μου κύκλο βέβαια.. Αν και ασχολούμαι με την μουσική πάνω απο 20 χρόνια με γνώσεις πάνω σε κλασσική-ηλεκτρική κιθάρα,μπάσο,βιολοντσέλο,τύμπανα και λίγο πιάνο, δεν έχω παρα μόνο τρία χρόνια που ασχολούμαι "σοβαρά" με ηχογραφήσεις-μίξεις πάντα σε προσωπικό επίπεδο..Ευελπιστώ να σας αρέσει, αν και είναι αρκετά μαύρη η ατμόσφαιρά του, δεν παύει όμως να είναι ένα ώραίο κομμάτι..(για μένα τουλάχιστον!!) Ακούω γνώμες λοιπόν.... :) Alone.mp3 If songs were lines in a conversation.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 εμένα μου άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Takias Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 εμένα μου άρεσε. Σε ευχαριστώ φίλε starscream!!! :) If songs were lines in a conversation.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 και 'μενα και 'μενα ;D ευγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
didiridou Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Πολύ ατμοσφαιρικό, οι ήχοι με "ρουφάνε" μέσα στο κομμάτι! Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Tώρα θα μιλήσω σαν λάτρης των games κ όχι σαν μουσικός: Αν άκουγα αυτή τη μουσική σε κάποιο rpg ή σε κάποιο καλό adventure , θα είχα πορωθεί. Νομίζω αυτό αρκεί :) Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 ωραιος φιλε Takias, απο ολες τις αποψεις! ανεβασε και τιποτα αλλο! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Φίλε Takias, τι να πω... με κέρδισες... μπραβο... πανέμορφο κομμάτι. Αν έχεις κι άλλα, θα ήθελα πολύ να τα ακούσω... Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Takias Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Thanks σε όλους παιδιά..ειλικρινά!! :D If songs were lines in a conversation.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Takias Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Θα προσπαθήσω να "συμμαζέψω" και κάποιες άλλες σκόρπιες ιδέες που έχω ηχογραφήσει και πολύ ευχαρίστως να ανεβάσω κι άλλα... :D If songs were lines in a conversation.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση