Evilnye Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 offtopic Nικολα, τι ειναι αυτα τα κοκκινα γυαλια που βλεπω στο avatar? http://www.noiz.gr/index.php?topic=175650.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Γιατί εμένα η εντύπωση μου είναι πως, απλά ανήκουν σε άλλη εποχή. +100 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggeorge Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 καλημερα μολις το πηρα Ευτυχως υπηρχε ακομα στο ψιλικατζίδικο της γειτονιας Δεν το εχω ανοιξει ακομα καθως είμαι στη δουλεια. Το απογευμα θα επιστρεψω με εντυπώσεις.... Να σαι καλα Superfunk. Ευτυχως ενημερωθηκα γρηγορα... Συνηθως το περνω χαμπαρι αφου τελιώσουν ολοι οι τομοι καθως δεν εχω τηλεοραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δραμαμινες έχει δώρο στην συσκευασία η πρέπει να τις πάρουμε extra? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Οντως χρειαζονται οι δραμαμινες...μια και το ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ταλεντο ολων των ..συμμετεχοντων στις συλλογες αυτες (μουσικων,ΣΥΝΘΕΤΩΝ,τραγουδιστων) σε ΖΑΛΙΖΕΙ (και αν εισαι και λογικος ανθρωπος καταλαβαινεις & ποσο...λιγος εισαι μπροστα σε αυτα τα τερατα της μουσικης μας). www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Οντως χρειαζονται μια και το ΚΟΛΟΣΙΑΙΟ ταλεντο ολων των ..συμμετεχοντων στις συλλογες αυτες (μουσικοι,ΣΥΝΘΕΤΕΣ,τραγουδιστες) σε ΖΑΛΙΖΕΙ (και αν εισαι και λογικος ανθρωπος καταλαβαινεις & ποσο...λιγος εισαι μπροστα σε αυτα τα τερατα της μουσικης μας) Δεν αντιλεγω για την αξία της μουσικής γιατί απλά δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με το λαϊκό τραγούδι κ ως εκ τούτου δεν μπορώ να το κρίνω , και για να λέμε την αλήθεια σαν μουσικός γενικά είμαι λίγος όχι μόνο σε αυτούς αλλά στο πλήθος των μουσικών όλων !! Σίγουρα όμως ακόμα κ fan του λαϊκού να είσαι θες δραμαμινες για να αντέξει 24 cd λαϊκής κλαψας ακόμα κ αυτού του επιπέδου !! Φιλικά κ με χιούμορ πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Οντως χρειαζονται οι δραμαμινες...μια και το ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ταλεντο ολων των ..συμμετεχοντων στις συλλογες αυτες (μουσικων,ΣΥΝΘΕΤΩΝ,τραγουδιστων) σε ΖΑΛΙΖΕΙ (και αν εισαι και λογικος ανθρωπος καταλαβαινεις & ποσο...λιγος εισαι μπροστα σε αυτα τα τερατα της μουσικης μας). Να προσθεσω και παραγωγων. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggeorge Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Σίγουρα όμως ακόμα κ fan του λαϊκού να είσαι θες δραμαμινες για να αντέξει 24 cd λαϊκής κλαψας ακόμα κ αυτού του επιπέδου !! υπάρχουν και λαικά που δεν ειναι κλαψιαρικα αλλα εχουν χαρουμενη μελωδια και ρυθμό. πχ Ο ΧΑΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ ;D :o ::) Εγω παντως τετοια και πιο παλια ακουω ΜΟΝΟ. παντως δεν είναι ολα κλαψιαρικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Σίγουρα όμως ακόμα κ fan του λαϊκού να είσαι θες δραμαμινες για να αντέξει 24 cd λαϊκής κλαψας ακόμα κ αυτού του επιπέδου !! Φιλικά κ με χιούμορ πάντα ειναι προφανες οτι δεν εχεις ασχοληθει καθολου με το λαϊκο τραγουδι και για αυτο το χαρακτηριζεις "λαϊκη κλαψα" (οπως αλλωστε καποιος που δεν εχει ασχοληθει ποτε με τα μπλουζ θα τα χαρακτηριζε "μαυρη κλαψα") ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δεν υπάρχει λαική μουσική της Μεσογείου που δεν είναι "κλάψα". (Οι χαρωποί Morris dancers ως λαϊκή κουλτούρα από την άλλη, μόνο μειδίαμα προκαλούν). Το γιατί, ανοιχτό στην συζήτηση. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση