Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 http://www.nationalgeographic.gr/laikotragoudi/ Ενας πραγματικος θησαυρος,αγορασα σημερα το πρωτο τευχος (ουτε 5 ευρω) και εχω μεινει εκπληκτος. ΣΟΥΠΕΡ bonus οι αυθεντικες παρτιτουρες (& στιχοι) σε pdf. Οποιος ενδιαφερεται για το λαϊκο μας τραγουδι (& για τους 4 μεγαλυτερους Ελληνες τραγουδιστες) ειναι απλα must. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Έχεις δίκιο. Είναι σούπερ. Όσο μ'αρέσουν όμως κάτι τέτοια άλλη τόση μελαγχολία μου προκαλούν διότι το λαικό τραγούδι είναι μουσειακό είδος πλέον.. Κι έχεις τον Μητροπάνο να διερωτάται γιάτι ο κόσμος δεν ακούει γνήσιο λαικό τραγούδι.. Που το είδε, στις μέρες μας, για να το βρω και γω...? :-\ Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Κι έχεις τον Μητροπάνο να διερωτάται γιάτι ο κόσμος δεν ακούει γνήσιο λαικό τραγούδι.. Που το είδε, στις μέρες μας, για να το βρω και γω...? το γνησιο λαϊκο τραγουδι δυστυχως προϋποθετει και γνησιους λαϊκους ανθρωπους και αυτοι δυστυχως δεν υπαρχουν ,τους εφαγε η μεταπολιτευτικη αθλιοτητα της χωρας μας..... δεν πειραζει εχουμε στη θεση τους πολλες BMW & MERCEDES... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Με ενδιαφέρει ακροθιγώς αλλά 24 CD Καζαντζίδη, δεν τα παλεύω να είμαι ειλικρινής. Ούτε καν ως reference ...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 ε,καλα δεν θα τα παρεις και ολα...ειπαμε αγαπαμε αλλα οχι και ετσι... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 το γνησιο λαϊκο τραγουδι δυστυχως προϋποθετει και γνησιους λαϊκους ανθρωπους και αυτοι δυστυχως δεν υπαρχουν ,τους εφαγε η μεταπολιτευτικη αθλιοτητα της χωρας μας..... δεν πειραζει εχουμε στη θεση τους πολλες BMW & MERCEDES... Ακριβώς. Και βλέπεις πόσο υπολείπονται κάποιες arty προσπάθειες αναβίωσης τέτοιων ειδών. Είτε το θέλουμε είτε όχι, ρεμπέτικα, λαικά κτλ. είναι μουσικές που αν δεν τις προσεγγίσεις με αγνότητα(αμεσότητα) και αυθεντικότητα τότε αυτομάτως γελοιοποιείσαι.. Μακάρι να βρισκόντουσαν κάποιοι πιτσιρικάδες με διάθεση να "πειράξουν" αυτά τα είδη ώστε να προκύψει κάτι ενδιαφέρον.. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Θα προτιμούσα ρεμπετικα και παραδοσιακα. Αν και στα παραδοσιακα εχω προσβαση σε τεράστιο υλικο ηδη:D . Το συγκεκριμενο είδος με αφήνει λιγο (παρα πολύ) αδιαφορο και δεν το εκτιμω οσο τα άλλα 2. Ωστόσο αν ειναι προσεγμενη εκδοση με παρτιτουρες κτλ ειναι μια παρα πολυ καλή κίνηση :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Κοίτα. Κι εγώ δεν είμαι connoieseur του λαϊκού και ούτε καλά θιασώτης (πέρα από το ράδιο που άκουγα πιτσιρικάς και κάνα γλέντι που παραβρίσκομαι). Αλλά εδώ μιλάμε για 4 τεράστιες μορφές/τραγουδιστές/εκφραστές του Ελληνικού τραγουδιού. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 το γνησιο λαϊκο τραγουδι δυστυχως προϋποθετει και γνησιους λαϊκους ανθρωπους και αυτοι δυστυχως δεν υπαρχουν ,τους εφαγε η μεταπολιτευτικη αθλιοτητα της χωρας μας..... Πώς τους εννοείς τους "γνήσιους λαϊκούς ανθρώπους"; Γιατί εμένα η εντύπωση μου είναι πως, απλά ανήκουν σε άλλη εποχή. Όχι πολύ διαφορετικό με όλα τα hard rock σχήματα που υπάρχουν σήμερα. Δεν υπάρχει κάτι με τον "παλιό ήχο". (δημιουργικά μιλάω, γιατί αλλιώς υπάρχουν και παρα υπάρχουν). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 offtopic Nικολα, τι ειναι αυτα τα κοκκινα γυαλια που βλεπω στο avatar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση