dr.peters Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 κοιμαστε παρεα? :P και εγω ψηφιζω ροκγουντ!(αντε να τελειωνουμε!) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Να την κάνω την χαζή ερώτηση; Από πάρκιν πως μας τα λέει το rockwood; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Το διορθώνω: noizομουρμούρα :) Να την κάνω την χαζή ερώτηση; Από πάρκιν πως μας τα λέει το rockwood; Υπάρχει το υπόγειο πάρκινγκ στην Πλατεία Αιγύπτου, Αλεξάνδρας και Πατησίων αλλά δεν ξέρω ποιές ώρες λειτουργεί. Κατατάλλα δεν είναι και οτι πιο εύκολο να παρκάρεις κάπου κοντά στο δρόμο. Έχει αρκετά μπιχλο-ΜΜΜ όμως. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Υπάρχει το υπόγειο πάρκινγκ στην Πλατεία Αιγύπτου, Αλεξάνδρας και Πατησίων αλλά δεν ξέρω ποιές ώρες λειτουργεί. Κατατάλλα δεν είναι και οτι πιο εύκολο να παρκάρεις κάπου κοντά στο δρόμο. Έχει αρκετά μπιχλο-ΜΜΜ όμως. Χμμμ… κοιτώντας τώρα τον χάρτη, η Βύνη είναι δίπλα από μετρό και τραμ… Δεν έχω πάει ποτέ, δεν ξέρω τι παίζει, αλλά το βρήκα ελκυστικό… Μήπως να το σκεφτούμε; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Μέσα και στα δύο. Τι να πω... Βύνη είχαμε πάει, πολύ ωραία ήταν (αλλά είχαμε κάτσει έξω την άλλη φορά, αν θυμάμαι καλά). Ροκγουντ δεν έχω πάει, αλλά ότι και να γίνει... μέσα. Κάπως θα παρκάρουμε εκει κάτω, έστω και πιο πέρα στην Ηπείρου... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Rockwood +1 (και πιστεύω ότι εκπροσωπώ και τον φίλτατο Dίkollο) Αλλά και Βύνη αν θέλετε. Σε οιοδήποτε, θα έρθω μάλλον για λίγο (όλο το ίδιο λέω αλλά τώρα μάλλον ισχύει). Φτάνει να με ξυπνήσει ο Jasse πριν φύγει από το σπίτι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Και το Rockwood έχει καλή πρόσβαση. Προτιμώ να πάμε εκεί μιας και στο άλλο έχουμε πάει ήδη. Αν δεν μας βγει καλό πάμε στη Βύνη την επόμενη φορά. Ας πούνε και οι υπόλοιποι, όποιο μαγαζί μαζέψει τις περισσότερες προτιμήσεις κερδίζει. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 όποιο μαγαζί μαζέψει τις περισσότερες προτιμήσεις κερδίζει. Έτσι! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Πριν το ρίξουμε στην… κάλπη, να ρωτήσω όσους έχουν πάει και στα δύο μαγαζιά: Πιο είναι πιο σόι; (σαν γεύσεις, σέρβις, χώρος, τιμές κλπ). all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Στην προηγούμενη Μποναμασική συνάντηση - φράξια οι κάτωθι: Distortion Nestoras Dkall Gregg Audiokostas Qesh (λίγο αργότερα) είχαν εκφραστεί εμφατικά υπέρ του rockwood για την επόμενη συνάντηση. Όπως βλέπετε, δεν είμαι υπέρμαχος μαγαζιού αλλά εκφραστής πλήθους γνωμών. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση