dr.peters Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 rockwood rockwood? Ροκγουντ ξαναλεω πως το ροκγουντ εχει κατι μπεργκερς που δεν κανουνε ουτε για στοπ σε πορτες! αλλα αμα θελετε εκει....χαλαλι σας! ειναι και διπλα στο γραφειο μου! :) εγω, αυθαιρετα θα εβαζα και τον ντικαλ, δεν μπορει να το χασει! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Εγώ, κύριος, έχω βάλει ερωτηματικό... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 λεπτομεριες...........! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δεν τρώω όταν πίνω. Πιάνει χώρο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 εγω, αυθαιρετα θα εβαζα και τον ντικαλ, δεν μπορει να το χασει! :) O dkall είναι ΘΕΣΜΟΣ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 O dkall είναι ΘΕΣΜΟΣ. Επειδή δεν μίλησε μέχρι τώρα το άφησα ερωτηματικό, αλλά τον σκέφτηκα κ εγώ ;D Περι rockwood διαφωνία ή συμφωνία και άλλες απόψεις για τη ζωή από μη δηλωμένους μπλουζίστες; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Περι rockwood διαφωνία ή συμφωνία και άλλες απόψεις για τη ζωή από μη δηλωμένους μπλουζίστες; :P εγωδηλωνωπωςανπαμεροκγουντθαντυθωκαουμποης. πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 εγωδηλωνωπωςανπαμεροκγουντθαντυθωκαουμποης. μαζισουαλεξανδρεεχωκαισπιρουνια. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Εν τέλει, rockwood, βύνη ή και κάπου αλλού; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δεδομένου οτι στη ΒΥΝΗ είναι ωραία αλλά στο Rockwood δεν έχουμε πάει, ψηφίζω Rockwood για την εμπειρία και να γλυτώσω την κρεβατομουρμούρα του audiokosta. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση