marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 και δίπλα σε μικρό υδάτινο κανάλι που χωράν δυστυχώς μόνο ποταμόπλοια. Δηλαδή? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Όσοι έχουν προτάσεις ας τις κάνουν. Η τελική απόφαση θα βγει την Τετάρτη αργά. Εχω να ρωτησω κατι βασικο εβι. Στην μπυραρια εχει συστημα ανιχνευσης μεταλων? Γιατί ρε παιδί μου, σκοπεύεις να φύγεις με τα μαχαιροπήρουνα; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Αν έρθει ο Θανάσης και ο Αλεχάντρο θα κατέβω και εγώ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Αν έρθει ο Θανάσης και ο Αλεχάντρο θα κατέβω και εγώ :P Και τα μαθήματά σου, βρε παιδί μου?.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Γιατί ρε παιδί μου, σκοπεύεις να φύγεις με τα μαχαιροπήρουνα; Ε δεν πρεπει να στησω και εγω σιγα σιγα το σπιτικο μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Και τα μαθήματά σου, βρε παιδί μου?.... Να τα πάρει μαζί του να τα διαβάσει. Θα τον βοηθήσουμε κι εμείς βρε παιδί μου. Γιατί, δεν είμαστε εμείς μορφωμέñοιοι; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Να τα πάρει μαζί του να τα διαβάσει. Ωραία ξεκινάμε...ο ένας από τη μία μεριά, θα διαβάζει λογιστική, ενώ ο άλλος από την άλλη θα κλέβει τα μαχαιροπήρουνα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 ευη δεν είναι λίγο ...στριμόκωλη η μπυραρία που λες? δεν ξέρω βέβαια το average δυναμικό μιας μπυροποσίας του νοιζ, ελπίζω να το διαπιστώσω αυτή τη φορά! ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dopehat Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 ευη δεν είναι λίγο ...στριμόκωλη η μπυραρία που λες? δεν ξέρω βέβαια το average δυναμικό μιας μπυροποσίας του νοιζ, ελπίζω να το διαπιστώσω αυτή τη φορά! ;D Ναι είναι όντως. Αλλά εγώ το είπα για καλό σκοπό. :P Αν έχει καλό καιρό καθόμαστε κ απ' έξω. Τέλος πάντων enough από μένα. Όπου θέτε πάω αρκεί να μπορώ να πάω χωρίς να χρειάζεται να βάλω κ κάποιον να με μαζεύει από μετρά κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση