Evilnye Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Merciiiii :) Άντε να μην υπερχρεωθούν κ οι μπλουζίστες γιατί κ αυτοί τα μετράνε :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Όχι ότι θέλω να διαφωνήσω (και καλύτερα να το διασταυρώσουμε) αλλά δεν θα είχε ρε παιδί μου ανακοίνωση στο site του? Συνήθως έχει για τα Live για αυτό το λέω... Edit: Με προλάβατε... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Μαι αρχικά εγώ αρκεστηκα στο ότι δεν είχε κάποια εμφανή ανακοίνωση ενώ ας πούμε για την προηγούμενη Παρασκευή που είχε λαιβ υπήρχε ακόμα η ανακοίνωση. Αλλά ξέρεις just to be on the safe side ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 ωραια! οποτε μιας και αποφασισαμε για ροκγουντ,οπως ειχα πει..... εγωδηλωνωπωςανπαμεροκγουντθαντυθωκαουμποης. πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Παιδιά ελπίζω να μη φύγετε νωρίς έτσι? Να σας προλάβω και εγώ που θα είμαι φορτωμένος με το μπάσο (ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ)... Θα δείτε και το 6χορδο :P LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 αστο ρε στο αμαξι!!! τι μπορει να συμβει? ;D ;D ;D ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Έλα μου ντε... http://www.noiz.gr/index.php?topic=175453.0 http://www.noiz.gr/index.php?topic=175534.0 ... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Μπορει να περασω κ γω μια βολτιτσα...Μετρο εχει εκει κοντα, ποια σταση??? Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Βικτώρια Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Βρίσκεται ανάμεσα στους σταθμούς Ηλεκτρικού Ομόνοια και Βικτώρια. Πάρα πολλά λεωφορεία και τρόλει κάνουν τέρμα στο Πολυτεχνείο μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση