Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Πρόσθεσα Poll για τα δυο μαγαζιά. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Πριν το ρίξουμε στην… κάλπη, να ρωτήσω όσους έχουν πάει και στα δύο μαγαζιά: Πιο είναι πιο σόι; (σαν γεύσεις, σέρβις, χώρος, τιμές κλπ). Νέος...πολλά ρωτάς... Πρόσθεσα Poll για τα δυο μαγαζιά. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ! Μα τι να ψηφίσουμε? να το δούμε και το Rockwood πρώτα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Μα τι να ψηφίσουμε? να το δούμε και το Rockwood πρώτα... http://rockwoodgr.netfirms.com/ Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 λοιπον, κανω ενα γρηγορο συγκριτικο τεστ! η βυνη εχει μαλλον καπως καλυτερο φαγητο! και ειναι ακριβως διπλα στο μετρο!ακομα, βολευουν λεωφορεια(550.450.α2,β2) και μερικα τρολευ. απο την αλλη για το ροκγουντ βολευει και το μετρο που ειναι στα πεντε λεπτα και ο ηλεκτρικος που ειναι και αυτος καπου τοσο και πολλα λεωφορεια και πολλα τρολευ. το ροκγουντ ειναι πιο ομορφο μεσα! οι τιμες ειναι και στα δυο για τα μπαζα... η βυνη εχει γκουρμε λυσεις για να γουσταρει και ο νικολας η βυνη εχει γκουρμε σερβιτορο/ρομποτ που λεει ακριβως τα ιδια απειρες φορες. απο την αλλη το ροκγουντ την τελευταια φορα που ειχα παει, ειχε μια σερβιτορα που ταν ελαφρως πιο χαζη απο τον φορεστ γκαμπ. οπως φαινεται προτιμω βυνη, αλλα μιας και ειχαμε παει θα ψηφισω ροκγουντ! αυτα απο μενα! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 http://rockwoodgr.netfirms.com/ Mα είναι δυνατόν ρε Kε Τσερεμόνη να μου δίνεις link?...Σαν να αγοράζω κιθάρα από το Internet χωρίς να τη δοκιμάσω...τεσπα η ψήφος μου στο Rockwood... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Οπότε let there be rock(wood)… Την ώρα του OP; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Mα είναι δυνατόν ρε Kε Τσερεμόνη να μου δίνεις link?...Σαν να αγοράζω κιθάρα από το Internet χωρίς να τη δοκιμάσω...τεσπα η ψήφος μου στο Rockwood... Άμα θες προ-μπυροποσία (κατι σαν προκριματικα Formula 1) πάμε αύριο :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Να ζητήσω να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να το δουν κ άλλοι το θέμα; Όποιος άλλος θέλει να έρθει επίσης speak now or shut up forevah. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Σίγα που θα έρθουν τουλάχιστον 5 άτομα όλοι για βύνη... :P Αλλά ας περιμένουμε... Τώρα, τι ώρα θυμίστε μου please... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Διόρθωση: Στο OP δεν έχει ώρα, αλλά νομίζω ότι είπαμε για 10 μ.μ; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση