marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Μετα της συζήγου φυσικά! ;) Α ρε παντόφλα που πέφτει σε κάτι σπίτια.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Α ρε παντόφλα που πέφτει σε κάτι σπίτια.... Η…παντόφλα αγαπητέ μου έχει κλείσει τα καλύτερα τα… γκρουπ. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Αν έρθει ο Θανάσης και ο Αλεχάντρο θα κατέβω και εγώ :P αρχισες να ετοιμαζεις τα μπαγκαζια σου κουρεμενο αγορι? :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Α ρε παντόφλα που πέφτει σε κάτι σπίτια.... Κοίτα ρε ποιός μιλάει... Γλυκό του κουταλιού κάναμε αυτό τον μήνα; :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 φιλε RoscoeBeck, οταν κανεις παραθεση αφηνε και το πρωτο μερος του κειμενου με τα αλαμπουρνεζικα για να βγαινει μεσα στο μπλε κουτακι! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Γλυκό του κουταλιού κάναμε αυτό τον μήνα; :P Μην αλλάζεις θέμα φίλος... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 φιλε RoscoeBeck, οταν κανεις παραθεση αφηνε και το πρωτο μερος του κειμενου με τα αλαμπουρνεζικα για να βγαινει μεσα στο μπλε κουτακι! :) Τεστ... Alejandro άνθρωπε μου... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Τεστ... Alejandro άνθρωπε μου... test successful. Progress: 99.9% chances of me and wife coming along! Please advise! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 θα έρθω κι εγώ αλλαά έχω να δηλώσω ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ και εξηγούμαι: σε όσες έχω πάει είναι με το που μπαίνεις νιώθεις ότι σε κοιτάνε στη τζέπη, δεν προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο σε φαί, σέρβις, μουσική, καρέκλες, οτιδήποτε τελοσπάντων και απλώς το βλέπω σαν μια "έξυπνη" μπίζνα Όλα αυτά επιβεβαιώνονται με την έλευση του τιμοκαταλόγου :) Η μπίρα είναι λαϊκό ποτό, και ειδικά από τότε που είπα αρκετές απίστευτες μπίρες στο Βέλγιο όπου οι υπάλληλοι παίρνουν 3-5000 ευρώ το μήνα και πλήρωνα 1,50-2,00 το ποτήρι, μου κάθονται στο λαιμό οι ελληνικές μπιραρίες. (Θα μους πεις και στα λοιπά μπαρόκλαμπα του Ελλαδιστάν το ίδιο γίνεται) Για να σταματήσω τη γκρίνια εγώ προτείνω να πάμε σε ένα καλό σουβλατζήδικο :D :D "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 που να αρχίσουμε να λέμε για τις καφε(φραπε)τεριες εδώ πέρα... a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση