Shelter Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Εγώ είμαι μέσα κατα 90% και συντάσσομαι με την πρόταση Ωδειοκώστα όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν. Τι σκ@τ@ γραμμη έχουμε δηλαδη... ("chained to the blues line, prisoner of misery"). ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Να το και το live: Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι Onirama στο REX… Πιάνεται για έντεχνο; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Α, nice...Θα ειμαι κ εγω Αθηνα αυτη την Παρασκευη, να περασω η δε με θελετε? :P :P :P Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Α, nice...Θα ειμαι κ εγω Αθηνα αυτη την Παρασκευη, να περασω η δε με θελετε? :P :P :P Eαν έρθεις μετά το Θανάση...δεν θα έχει μαχαιροπήρουνα!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Οκ, θα φερω κ ενα σετ πλαστικα, για τους υπολοιπους που θα βρισκεστε σε απογνωση :P Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Οκ, θα φερω κ ενα σετ πλαστικα, για τους υπολοιπους που θα βρισκεστε σε απογνωση :P Μιας και θα μπεις στον κόπο δεν φέρνεις και τίποτα πλαστικά ποτήρια; Με αυτούς τους… μουσικοί δεν ξέρεις τι γίνεται καμία φορά… all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Φερε και φαγητο γιατι μερικοι τρωνε πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Καλα, δν ειμαι κ super market:P A, επισης, βαζω Nivea, δε το μπορω το Rexona, θα εχω προβλημα η ειμαστε οκ? :P Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Θα σε μυρίσει ο πορτιέρης στην είσοδο. Αν δώσει το οκ, μπαίνεις. Αν όχι, me so solly. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 95% μέσα. Μετα της συζήγου φυσικά! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση