Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Όσοι έχουν προτάσεις ας τις κάνουν. Η τελική απόφαση θα βγει την Τετάρτη αργά. Πρόταση: ΖΥΘΟΣ Λ. Ελευθερίας 45 (συνέχεια Λ. Αμφιθέας) σύνορα Καλαμάκι- Παλαιό Φάληρο, άπειρες μπύρες και ωραία μπινελίκια (κότσια, λουκάνικα και τα σχετικά). Πάρκιν όπου κάτσει, ανιχνευτής μετάλλων… μουσική ότι κάτσει, καμιά φορά και ροκ Πρόταση Β΄: Villa Marietta, Καλαμάκι, Αριστοτέλους 31 μπυραρία που βαράει από rock και βάλε. Πάρκιν… ζόρικο, κοντά είναι το τραμ… Προτάσεις με… θαλασσινή αύρα για βαθιές εισπνοές και όλα τα σχετικά… all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 "helga ich komme" αναφώναξαν τουγκέδα bouzoukleri και govanmaniac. Θα έρθουμε και θα μιλάμε μόνο για Rexona, Νίκο Αναστόπουλο, flying V και Μπλέκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 http://rockwoodgr.netfirms.com/ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 http://rockwoodgr.netfirms.com/ Επιβεβαιώστε μου πλιζ ότι δεν έχει champions league εκείνη τη μέρα ή Ελληνικό έντεχνο λαιβ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 λοιπον, η συμμετοχη μου ειναι σχεδον βεβαιη! να πω πως καλη ιδεα ηταν η βυνη! μενω διπλα στην βιλα μαριεττα και δεν την βρισκω βολικη ουτε παο την αποψη του παρκινγκ ουτε απο την αποψη των μεταφορικων μεσων! τελος, το ροκγουν εχει ΧΑΛΙΑ φαγητο, σε περιπτωση που θελει καποιος να τσιμπησει! αλλα ειναι κεντρικοτατο! αν γινει σε μπιρ ακαντεμι, εγω ειμαι εκτος, το δηλωνω απο τωρα! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 δυστυχώς Champions League έχει μόνο Τρίτη και Τετάρτη. Τώρα για έντεχνο live μακάρι να μην έχει, συμφωνώ... ;D ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 αν γινει σε μπιρ ακαντεμι, εγω ειμαι εκτος, το δηλωνω απο τωρα! :) Αν γίνει σε Μπιρ Ακάντεμι και εγώ είμαι εκτός ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Μήπως να το σπάσουμε με παράλληλες εκδηλώσεις σε ανατολικά, δυτικά, βόρεια και νότια προάστια; Εγώ είμαι Π. Φάληρο, ο bigalejandro Καλαμάκι νομίζω, ο Hampis το ίδιο, ξέρω και άλλους από εδώ κάτω… Να το κάνουμε με τηλεδιάσκεψη βρε παιδί μου οπότε όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι; Πάντως ποδόσφαιρο δεν έχει εκείνη την ημέρα… οπότε το έχουμε… all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Να το κάνουμε με τηλεδιάσκεψη βρε παιδί μου οπότε όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι; Πάντως ποδόσφαιρο δεν έχει εκείνη την ημέρα… οπότε το έχουμε… οκ παιδιά Παρασκευή πάρτε όλοι μπύρες της αρεσκείας σας από το σουπερ μάρκετ και τα λέμε σε αυτό το thread :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 ωραια! οποτε οχι μπαλα την παρασκευη! εγω ελπιζω σε ενα εντεχνο λαιβ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση