Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Όσοι άπλυτοι προσέλθετε. Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010. Πίνουμε, τρώμε, γλεντάμε, συζητάμε. Κάνουμε τοπικές εφαρμογές αποσμητικών. Το venue θα ανακοινωθεί την Τετάρτη αργά το βράδυ. Η επιλογή θα γίνει έτσι ώστε η προσέλευση να είναι δυνατή μονάχα με βρωμερά ΜΜΜ. Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας με SMS τη λεξη ATA αφήστε κενό και γράψτε "helga ich komme" στο 53535353...η χρέωση ποικίλει ανάλογα με το πόσο σας συμπαθώ εκείνη τη μέρα. ή ποστάρετε εδώ + πμ. υγ. οι κοκακόλες είναι εγγυημένες. υγ2. χρήστες MAC είναι ευπρόσδεκτοι. υγ3. φέρτε και τους γείτονες. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 υγ3. φέρτε και τους γείτονες. Ζωγράφου. Μικρό μαγαζί. Ξέρω που έχει παρκιγκ επί πληρωμή. Επιστρέφω με χάρτη. PLEASE PLEASE PLEASE??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 υγ2. χρήστες MAC είναι ευπρόσδεκτοι. Nα το πάρω ως ρατσιστικό σχόλιο...και να σε βάλω να πληρώσεις τις μπύρες μου? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Λεμονάτο και διάλεξη περί ταοϊσμού; Υπάρχουν ελπίδες; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι η αίτηση για συγκεκριμένο μαγαζί πολύ κεντρικά και βολικά, είχε κατατεθεί προ διμήνου συνυπογραφόμενο από 6 μέλη του forum. Αν δεν εισακουστούμε, το βλέπω για σχισματική αντι-μπυροποσία. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι η αίτηση για συγκεκριμένο μαγαζί πολύ κεντρικά και βολικά, είχε κατατεθεί προ διμήνου συνυπογραφόμενο από 6 μέλη του forum. Αν δεν εισακουστούμε, το βλέπω για σχισματική αντι-μπυροποσία. Αππαπα καλά άντε... αλλά βρε παιδιά Ζωγράφου... Just think of the infinite possibilities. Θα λυθούν και σοβαροί λογαριασμοί!!! Παραθέτω το χάρτη. Η μπυραρία είναι στη γωνία Παπάγου και Αγ. Γεωργίου. Φαίνεται και το parking σημειωμένο, το οποίο είναι 24ωρο και χρεώνει 5ε την πρώτη ώρα και μετά νομίζω πάει 1ε/ ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Εχω να ρωτησω κατι βασικο εβι. Στην μπυραρια εχει συστημα ανιχνευσης μεταλων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Όχι :) Να ανησυχούμε; :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Να καταλάβω βρε Evi. Μιλάμε για μπυροποσία και το επιχείρημά σου είναι το καλό parking; 8) Ενώ εγώ μιλάω για μαγαζί κοντά σε μετρό, λεωφορεία, τρόλευ, πιάτσα ταξί, με ελικοδρόμιο και δίπλα σε μικρό υδάτινο κανάλι που χωράν δυστυχώς μόνο ποταμόπλοια. Ετσι ώστε να πιούμε και κανένα κρασάκι παραπάνω. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Να καταλάβω βρε Evi. Μιλάμε για μπυροποσία και το επιχείρημά σου είναι το καλό parking; 8) Είναι και καλή μπυραρία. Έχει αρκετή ποικιλία και πιο οικονομικές επιλογές από αρκετές που έχω πάει. Το καλό πάρκιγκ το αναφέρω γιατί στου Ζωγράφου δεν υπάρχει πάρκιγκ, πόσο μάλλον καλό :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση