Tablet Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Τι εχετε να πειτε για αυτο "δεν ειμαι της κιθαρας" αλλα ας μας πουν οι ειδημωνες αν αξιζει... http://www.visionaryinstruments.com/ Gaping the mind.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tablet Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Μονο εγω ψαρωσα δηλαδη? Ηξερα οτι ειναι πολυ καλο το επιπεδο εδω αλλα οχι και τοσο ωστε να μην σχολιαστει κατι τοσο πρωτοποριακο...Πραγματικα με εντιπωσιασε η σταση σας περισσοτερο απ τις κιθαρες!!!! Gaping the mind.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Μα δεν έχουν τίποτα πρωτοποριακό (εκτός από την οθόνη που πρέπει να της αυξάνει και το βάρος). Θα μπορούσαν αν είναι πιο όμορφες...δες τις Trussard για μεταλικές επιφάνειες, πιο πρωτότυπες απο κακοσχeδιασμένες Τelecaster και το ότι έχει μία ο Wilson δεν λέει και τίποτα...Οι Moog (ας πούμε), μου φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες...ακόμα και τα midi καλώδια θα μπορούσαν να είναι πιο μαζεμένα. ΥΓ Τα piezo καλώδια ήθελα να πώ Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starg Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 όχι και εγώ ψάρωσα... Φαντάσου να βάλω το video της julia να παίζει και να μην ακούνε οι άλλοι τις ¨πράσινες¨...Μαγεία!!! -ex- grave digger................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Τώρα που την ξαναβλέπω...βλέπω ότι δεν έχει καν μαγνήτες, πλην του piezo bridge (κάνω κάποιο λάθος?) http://www.visionaryinstruments.com/Brochure.html Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πως μπορεί να θεωρηθεί πρωτοποριακή...εκτός εάν είναι HD!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση