VietMan Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Και κατι πιο αναπαντεχο... [flash=200,200] Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Οι V είναι ΘΕΣΜΟΣ Και με αυτό τελειώνει η συζήτηση. Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά; Και η ηλεκτρική κιθάρα γενικώς ήταν για μια περίοδο μπαναλ. Τώρα; Όταν κάτι είναι θεσμός δεν επηρεάζεται από fads - όσο και να θέλουν τα fads και αυτοί που τα ακολουθούν να το πιστεύουν. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saharaman Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 ξεχασατε αυτον ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagabond Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 εστιν all time classic!!!! http://www.youtube.com/watch?v=LNGCj0FC6EE http://www.youtube.com/watch?v=4b4gjJ_-tf8 http://www.youtube.com/watch?v=BMAQpNR8Aec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Σαν λατρης ΚΑΙ κατωχος μια Flying V μπορω να πω με σιγουρια οτι με βολευει πολυυ περισσοτερο στο παιξιμο απο οτι η στρατ μου. Και φυσικα "πιανεις" κατα την γνωμη μου πολυ πιο ευκολα τις ψηλες νοτες. Οσο για το αν ειναι ντεμοντε πολλοι καλιτεχνες ακομα χρησιμοποιουν V και δεν ειναι και αγνωστοι.. ;D One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yohan Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Καθαρά γούστο είναι...Άποψή μου είναι ότι οι από τα 70's που τις έπαιρνε ο κόσμος δεν σταμάτησαν να είναι ντεμοντέ :) μαρέσουν πολύ οι V αν και δεν είναι μες στους στόχους μου πλέον...Καλοκοιτάζω caparison horus με 27 τάστα!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Βρε προσκινήστε τον θεο λέμε τώρα ;D .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Βρε προσκινήστε τον θεο λέμε τώρα ;D ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! ΤΕΛΟΣ. threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Αμα με μια στεκα και δυο μπιλιαρδομπαλες δερνει καμια 10αρια φαντασου τι μπορει να κανει με τη V! ;D ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Από μικρός γούσταρα μια V...Budget για πρώτη δεν υπήρχε και πήρα στρατ.Τώρα που μεγάλωσα συνεχίζω να γουστάρω V. Και ελπίζω να καταφέρω να πάρω αυτήν που έχω βάλει στο μάτι.... Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση