spy Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 ΠΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΖΑΖ ΚΑΙ RADIOHEAD, ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ METAL. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 oύτε μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε σ' αυτό το φόρουμ ;D. χαχα ;D ;D εμ πάρε άνθρωπέ μια κιθάρα που να κανη για ΜΕΤΑΛΛ! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Cemetary Gates \m/ Έτσι για να στα πω κ εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Τώρα αξιώθηκα να ακούσω τα clips σου Πέτρο και εντυπωσιάστηκα! Έχω μια απορία όμως: σε σχέση με έναν Trademark πώς ακούγονται τα Character pedals; Έχουν πιο βελτιωμένο/πειστικό ήχο; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Έχω μια απορία όμως: σε σχέση με έναν Trademark πώς ακούγονται τα Character pedals; Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιον trademark εκτενώς, έχω παίξει λίγο με τον ΤΜ10 σε ένα κατάστημα service πολύ παλιότερα, άρα δεν μπορώ να εκφράσω μια έγκυρη γνώμη. Αν η Tech21 υποστηρίζει οτι τα character αποτελούν μια βελτιωμένη πρόταση των sansamp και έχει δίκιο, τότε ένα character πάνω σε ένα power engine, οφείλει να ακούγεται καλύτερα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 καλα φαινονται παντως,πρεπει να ειναι και αρκετα στιβαρη κατασκευη,μου αρεσουν επισης και τα καπως old style knobs.τωρα απο ποιοτητα ηχου θα μας πεις εσυ αν ειναι καλα... EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση