blue Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Πρόσφατα απέκτησα το Blonde και σκοπεύω να το κρατήσω για καιρό ή/και να αποκτήσω και άλλα πεταλάκια της ίδιας σειράς. Ο λόγος της απόκτησής του ήταν αποκλειστικά για direct ηχογραφήσεις κιθάρας και μπάσου και αντικατέστησε την Tonelab Desktop μου, που χρησιμοποιούσα για τον ίδιο λόγο. Για το ίδιο πετάλι έχουν γράψει διάφοροι συμφορουμίτες τις απόψεις τους, στις οποίες δεν έχω κάτι να προσθέσω πέρα από το πόσο επηρεάζει τον ήχο η παραμικρή κίνηση οποιουδήποτε knob. Η ρύθμιση character υποτίθεται οτι μεταβάλλει το είδος του Fender ενισχυτή που προσομοιώνεται, αλλά πρακτικά κάθε μετακίνησή του επιβάλλει μετακίνηση και των knobs "level" και "drive" τουλάχιστον. Λόγω αυτής της ιδιορυθμίας το εύρος ήχων που μπορεί να δώσει είναι τετοιο, που πιστεύω οτι δεν έχω βρει ούτε τα μισά από αυτά που μπορεί να κάνει. Μέχρι στιγμής έχω ηχογραφήσει με ικανοποιητική για μένα ποιότητα μπάσο και κιθάρες και σκοπεύω κάθε κομμάτι ή κλιπ που φτιάχνω με τη συμμετοχή του blonde να το σηκώνω εδώ. Ξεκινάω με μια σειρά από κλιπς σε διάφορες ρυθμίσεις του πεταλιού είτε για καθαρά είτε για βρώμικα. Σε κάποια χρησιμοποιώ διάφορους compressors της Line6 M13 και κάποια drives της. Άλλοτε προσπαθούσα να πετύχω κοντινό ήχο σε αυτό που πάω να παιξω και άλλοτε παίζω αυτό στο οποίο με παραπέμπει ο κάθε ήχος που βρήκα τυχαία ;D. Σε όλα τα κλιπς παίζω με την am std Tele μου, η οποία ανακάλυψα οτι κανει για μέταλ ;D ;D tech21_blonde.zip https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 καλα ολα αυτα, αλλα που ειναι τα κλιπς? εντιτ ωχ! να ενα! εστω που ειναι ΟΛΑ τα κλιπς? :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Λογικά τα ανεβάζει ενα-ενα με την τροποποίηση. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 είναι τα καινούρια αρχεία ζιπ, αμερικάνικης προελεύσεως, που περιέχουν πολλά μπ3. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 ναι μωρε το καταλαβα(τωρα) απλα στην αρχη δεν ειχε ανεβει ουτε το πρωτο και ειπα μηπως τα ξεχασε! :) ξανα εντιτ! ειμαι διπλα βλακας! δεν ειχα δει πως ειναι ζιπ!νομιζα πως ειναι εμπιθρι! (ειδες τι παθαινεις αμα βλεπεις παταγωνια την ιδια στιγμη? :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Αν ρωτησω τι ειναι αυτο το Blonde θα με παρετε με τις πετρες; ;D Βαριεμαι να ψαχνω τι ειναι,αλλα φαινεται ενδιαφερον το θεμα. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 είναι μια σειρά από πετάλια που εξομοιώνουν τους ήχους γνωστών ενισχυτών. Προορίζονται για χρήση με τελικό ενισχυτή, σαν αυτόν ή για απευθείας σύνδεση με κάρτα ήχου ή κονσόλα κλπ. Το blonde προσομοιώνει διάφορους Fender ενισχυτές. Πολλοί τα χρησιμοποιούν και σαν πεταλια παραμόρφωσης μπροστά από κανονικούς ενισχυτές, το οποίο δεν το πολυκαταλαβαίνω, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει κιόλας :). http://www.tech21nyc.com/products/sansamp/characterseries.html https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 απο ό,τι κατάλαβα, οι ηχογραφήσεις είναι εσωτερικές ε? μου άρεσαν πολύ όλοι οι ήχοι, εκτός απο αυτούς με πολύ γκέιν. Υποθέτω πως ο συνδυασμός "blonde" + tele δημιουργεί ένα αποτέλεσμα πολύ πρίμο για μένα. ευχαριστούμε για τα κλίπς! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 απο ό,τι κατάλαβα, οι ηχογραφήσεις είναι εσωτερικές ε? Nαι : Tele->M13->Blonde->Tascam US122L μου άρεσαν πολύ όλοι οι ήχοι, εκτός απο αυτούς με πολύ γκέιν. oύτε μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε σ' αυτό το φόρουμ ;D. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Για μια στιγμη blue σκεφτηκα οτι ηθελες να μου αντιγραψεις τον ηχο μου. :P Αλλα τελικα εκανες πλακα. ;D Στην πραγματικοτητα,δεν ξετρελαθηκα να πω την αληθεια,εκτος απο τον πρωτο ηχο(streets) που ηταν ωραιος, για τα δικα μου πετσινα αυτια. ;) Αλλα καλο ειναι να ψαχνεσαι.Keep rocking. ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση