dr.peters Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 εγω παντως δεν τους ηξερα! πριν μερικες μερες τους ανεφερε ο νικολας(ξερετε, ο τυπος με τα κοκκινα γυαλια) σε ενα θεμα και απο περιεργεια τους εψαξα! ε λοιπον, ειναι παρα παρα παρα πολλοι ωραιοι! να το μαισπεις τους! www.myspace.com/pomplamoosemusic να και δυο απο τα αγαπημενα μου βιντεακια τους! :) enjoy! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Ναι φίλε!! Έχω και τα κομμάτια τους.. Από myspace κατεβάζεις. Και πραγματικά αξίζει να τα πληρώσεις, γιατί τα παιδιά κάνουν φοβερή δουλειά, μακρυά απο δισκογραφικές. Ιδεολογικά δηλαδή δεν έχουν πάρε-δώσε με δισκογραφικές. Λαμπρό παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει καποιος στο σπίτι του.. "Με τις απαραίτητες σπουδές και εξοπλισμό βέβαια" Τα παιδία δεν είναι ερασιτέχνες.. οφ τοπικ αλλά ρίξε μια ματία και σε αυτή την κοπέλα, που έχω πάθει ζημιά τις τελευταίες μέρες...!! --> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Παραθέτω το παραπάνω βίντεο, γιατί θυμήθηκα οτι είχα πάθει ζημιά και με την κοπέλα απο τους pomplamoose όταν τους είχα πρωτοανακαλύψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 xaxa! θα το ακουσω/δω σε λιγο! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Ακομη δεν εχω καταλαβει,αν σας αρεσαν οι φωνες ή οι φατσες; :P Με συμπαθεια. :) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 εμενα μαρεσει η γενικοτερη ατμοσφαιρα που εχουν! οι φατσες δεν ειναι κατι ιδιαιτερο! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Και τα 2!!! Γι' αυτό κ λέω οτι έπαθα ζημιά! Ακούς μια όμορφη φωνή να βγαίνει από μια όμορφη φάτσα..!! :) Και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις, είναι μουσικές που ευχάριστα βάζω και ακούω.. Χωρίς να βλέπω φάτσα.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 ε λοιπον, ειναι παρα παρα παρα πολλοι πολυ, ωραιοι! ελεος!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση