Earendil Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2006 Pink Floyd-DOGS Led Zeppelin-NO QUARTER Queen-BOHEMIAN RHAPSODY Porcupine Tree-STARS DIE Fates Warning-A PLEASANT SHADE OF GRAY PT XII Frank Zappa-BABY,DON'T YOU WANT A MAN LIKE ME? Black Sabbath-LONELY IS THE WORD Iron Maiden-WASTED YEARS Μητροπάνος-ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΩΝ LAST BUT-DEFINITELY-NOT LEAST Μπιθικώτσης-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Για την πατρίδα... :wink: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2006 Έβαλες 11... Είναι Αδικία!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoll Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2006 QUEEN-Bohemian Rhapsody, DIRE STRAITS-Brothers in Arms, GUNS N ROSES-Civil War, METALLICA-Wherever I May Roam, IRON MAIDEN-Fear of the Dark, FRANSISCO TARREGA-Recuerdos de la ALHAMBRA, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ-Παραπονεμένα Λόγια, DOORS-People are Strange, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-Θα κάνω ντού βρε πονηρή, JOAQUIN RODRIGO-Concerto Aranjuez. If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2006 Ας γράψω τα πρώτα 10 που μου ήρθαν στο μυαλό, πριν προλάβουν άλλα 1000 να πάρουν τη θέση τους... Με τυχαία σειρά λοιπόν: Shine on your crazy diamond - PINK FLOYD Γενοβέφα - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ Apres la pluie ΙΙ - RENE AUBRY The Dance Of The Bad Angels - TIM BOOTH & ANGELO BADALAMENTI Spain - CHICK COREA Όταν έρχονται τα σύννεφα - ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ Paranoid Android - RADIOHEAD Can't escape myself - THE SOUND Albatross - FLEETWOOD MAC Wicked game - CHRIS ISAAK Τελικά έθεσα πολύ δύσκολο ερώτημα... :? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokoman Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2006 Εννοείται πως μετά από μια ώρα μπορεί και να έχω αλλάξει γνώμη για μερικά,αλλά.....here it is in random order: 1)Bauhaus - The crowds 2)Deus - Nothing really ends 3)James - Out to get you 4)Radiohead - Exit music (for a film) 5)Vivaldi - Four seasons 6)Μ.Χατζιδακις - Η μπαλαντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων 7)Joy Division - Atmosphere 8)Guns 'n' Roses - November rain 9)U2 - One 10)Παύλος Σιδηρόπουλος - Στην Κ http://muzicon.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Eagles - Hotel California Dire Straits - Sultans of Swing Thin Lizzy - Johny the Fox meets Jimmy the Weed Kiss - Shock me (Alive II alb) Juthro Tull - Thick as a Brick (Live) Queen - Bohemian Rhapsodie Beatles - When My Guitar Gently Wips Rainbow - I Surrender Rainbow - Beethoven's Fifth Deep Purple - Too Many Wasted Sunsets Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 εεεεεεεε ξεφύγατε ενα CD όχι ένα κομμάτι απο το CD Σας φάγανε τα MP3 Σειρά μου.... Sisters of mercy - a slight case of overbombing Fields of the nephelim - The nephelim\ Rory gallagher - The Irish tour (Ποιος ο λόγος να ακούσεις zeppelin :-) <αστειάκι> Metallica - Kill em All Testament - The Gathering (εκει που οι Metallica δεν πήγαν) Sex pistols - Never Mind the Bullocks (Ντροπή σας που δεν αναφέρθηκε) Ti άλλο ? Jason Becker - Perpertual Burn (Καλύπτει όλους τους φαφλατάδες) Alice Cooper - Welcome to my nightmare Πως το λέμε το τέρας που ήρθε Rockwave ααα ναι marylin manson - Hollywood και Rammstein (Να μας ζήσεις Ευρώπη) - Mutter Απο ελληνικά χμμμ..... Το δικό μου όταν βγεί :-) ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 1. radiohead - street spirit 2. μανος χατζιδακης+n.y.r.n.r.e. - the day 3. joy division - new dawn fades 4. godspeed you black emperor - east hastings 5. tindersticks - a night in 6. anathema - lost control 7. nick cave - δεν ξερω ποιο να διαλεξω... 8. radiohead - exit music (εγω φταιω που ειναι η αγαπημενη μου μπαντα...?) 9. pink floyd - comfortably numb 10. σωκρατης μαλαμας - το γραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 εεεεεεεε ξεφύγατε ενα CD όχι ένα κομμάτι απο το CD ένα και μόνο CD με 10 τραγούδια (ξέρω ξέρω χωράει και άλλα... :lol: ) επιλεγμένα από εσάς' date=' [/quote'] 8O Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 εεεεεεεε ξεφύγατε ενα CD όχι ένα κομμάτι απο το CD 10 τραγούδια ζητάμε όχι 10 CD ;) Για ... ζορίσου τώρα και διάλεξε τα 10 αγαπημένα σου κομμάτια :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση