yannis37 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 παλαιότερα είχα αναφέρει ένα θέμα σχετικά με την πρώτη μου κιθάρα (MORRIS) http://www.noiz.gr/index.php?topic=174005.msg403352#msg403352 χθές λοιπόν την πήρα με νέα τάστα-νέα κλειδάκια-σεταρισμένη κομπλέ-σουλούπωμα ηλεκτρικών (είχα βάλει μόνος μου τους custom 67 και τα είχα ψιλοκάνει μπάχαλο),καθάρισμα και αφαίρεση κομματιου λεβιε από το τρέμολο,φυσικά νέες χορδες, και γενικά η κιθάρα "πετάει". ευχαριστώ για τις γνώμες σας και κυρίως στο να κρατήσω την morris παρά να πάρω μια καινούργια αλλά και στην επιλογή μάστορα (μέσω pm). το μόνο που δεν "πήγε" ήταν η αλλαγή τρέμολο με ένα πολύ καλό απο warmoth γιατί δεν ταίριαζε όσο και να το προσπάθησε και μου έμεινε. και καμία σχέση με τα 330 :o που μου έλεγε ο "άλλος"μόνο για αλλαγή τάστων. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 πες μας αν θες που εκανες τη επισκευη και ποσο . ειμαστε και αλλοι που ψαχνομαστε για μερικες επιδιορθωσεις. :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 πες μας αν θες που εκανες τη επισκευη και ποσο . ειμαστε και αλλοι που ψαχνομαστε για μερικες επιδιορθωσεις. :) +1 .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Μεγειά! Καμιά φωτό? :D Είναι ωραίο να "αναστένεται" η πρώτη κιθάρα! Είμαι σε παρόμοια διαδικασία με την πρώτη μου "σοβαρή" κιθάρα. Η πρώτη "πρώτη" μου, είναι στον τοίχο! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση