Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Το έναυσμα δίνεται από το παρακάτω (καταπληκτικό και πανέξυπνο) trailer: http://www.youtube.com/watch?v=nFicqklGuB0& "Για μια award winning ταινιά", ή κάπως έτσι... Μήπως τα πράγματα είναι έτσι όμως; Μήπως πράγματι τα πάντα γύρως μας είναι "άντε πάλι τα ίδια"; Και ναι... τι ρόλο βαράμαι εμείς; Πώς ξεφεύγουμε; (για αυτό και έβαλα το θρεντ εδώ και όχι στα βίντεο. Δε με ενδιαφέρει τόσο το παραπάνω βίντεο, όσο η συζήτηση). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Excellent. Και ναι, λέει την αλήθεια... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 τι ρόλο βαράμαι εμείς; Πώς ξεφεύγουμε; Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οπότε θα αρκεστώ στο να επικροτήσω με τη σειρά μου το αριστουργηματικό video. Accusations about your sexuality ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Πώς ξεφεύγουμε από τα cliche? Αν υποθέσουμε ότι θέλουμε να ξεφύγουμε... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Μήπως θα πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι είναι το κλισέ; Και γιατί θέλουμε να ξεφυγουμε; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Όπως καταλαβαίνω τον όρο εγώ, συμπίπτει με την παρακάτω εξήγησει: http://www.thefreedictionary.com/Cliche (Ντάξει... το νοιζ δεν είναι ακαδημαϊκό ίδρυμα. Περνάει ελπίζω ένα freedicionary term, εεε;) Τώρα γιατί να θέλουμε να ξεφύγουμε, αυτό είναι ένα θέμα. Προσωπικά, αρέσκομαι στο να προσπαθώ να κάνω κάτι διαφορετικό, κάτι άλλο. Ξέρω κι εγώ... (προσωπικά πάντα). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Catchphrase! αχαχχαχαχα τι θεϊκό! Να σαι καλά! :) Αλλά το καλύτερο: Inspiring final lines of a speech that douchebags will quote in their facebook profiles. Θεϊκό. Το βίντεο έφυγε για facebook χαχαχαχα! Ομολογώ πως δεν είμαι σίγουρη τι θες να συζητήσουμε βέβαια, αλλα ναι κάποια πράγματα επαναλαμβάνονται ή είναι βιώματα που όλοι περνάμε, και στις ταινίες σταντάρονται χάρην ευκολίας. Μόλις δω πως εξελιχθει η κουβέντα θα επανέλθω ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 ...και επί ποίου ακριβώς θέματος προβληματιζόμεθα; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Έχεις ένα μαμάτο βίντεο/trailer που χρησιμοποιεί ΟΛΑ τα κλισέ που υπάρχουν, παρόλ'αυτά καταλήγει σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα (όλα αυτά, σε προσωπική γνώμη, έτσι; ). Άρα κλισε, καλό ή κακό; Επίσης το βιντεό παραπάνω, μου έδωσε να καταλάβω πόσο πολύ όλα τριγύρω μας είναι αντίγραφα άλλων πραγμάτων, και ότι τελικά αυθεντικότητα δεν υπάρχει. Αυτά τα θέματα θέτω πάνω κάτω, συν το ωραίο βιντεάκι φυσικά! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Έχεις ένα μαμάτο βίντεο/trailer που χρησιμοποιεί ΟΛΑ τα κλισέ που υπάρχουν, παρόλ'αυτά καταλήγει σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα (όλα αυτά, σε προσωπική γνώμη, έτσι; ). Άρα κλισε, καλό ή κακό; Διόρθωση έχεις ένα ευχάριστο trailer που η όλη του αξία είναι στο ότι διακωμωδεί αυτά τα κλισέ. Από μόνο του θα ήταν μια σούπα, όπως και τα πάρα πολλά ανάλογα τόσο καιρό :) Επίσης το βιντεό παραπάνω, μου έδωσε να καταλάβω πόσο πολύ όλα τριγύρω μας είναι αντίγραφα άλλων πραγμάτων, και ότι τελικά αυθεντικότητα δεν υπάρχει. Χωρίς παρεξήγηση σ αυτό το βίντεο ή τα ανάλογα ψάχνεις αυθεντικότητα; Τι ακριβώς ορίζεις ως αυθεντικό γιατί μας βλέπω να φιλοσοφούμε χωρίς λόγο για ώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση