Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Eίσαι done από εμένα... Καλή επιτυχία. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kenny46n2 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Να προωθήσω το λινκ κι αλλού; σε κανα φίλο/γνωστό βρε αδερφέ :-) Support your local scene. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 νταν και απο μενα! ενδιαφερον θα ειχε να μας πεις τα αποτελεσματα μετα την παραδοση της εργασιας! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takissam Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Same here! Περίμενα κάποιο μουσικό ερωτηματολόγιο, αλλά το φαγητό είναι εξίσου μια καλή απόλαυση!!! Καλά αποτελέσματα ;) OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Καθότι μάγειρας, δεν μπορούσα να μην απαντήσω ;D Βέβαια έβαλα μόνιμος κάτοικος Αθήνας, αν και δεν είμαι, παρ'όλα αυτά έχω μία πάρα πολύ καλή εικόνα των εστιατορίων στην Αθήνα, διότι το είχα ψάξει παλαιότερα και ως μάγειρας (για δουλειά) και ως πελάτης. Καλή επιτυχία! ενδιαφερον θα ειχε να μας πεις τα αποτελεσματα μετα την παραδοση της εργασιας! :) Ναι, ναι Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Baphomet Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 φυσικά μπορείτε να το προωθήσετε όπου θέλετε :) για τα αποτελέσματα ευχαρίστως να τα μοιραστώ μαζί σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Baphomet Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Παίδες σήμερα είναι η τελευταία μέρα που θα έχω online το ερωτηματολόγιο μου... έχω μαζέψει περίπου 375 απαντήσεις και θα ήθελα σήμερα να τις στρογγυλοποιήσω στις 400 οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας απαντήσει ή ας το προωθήσει. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας ως τώρα... θα επιστρέψω με τα αποτελέσματα για όποιον ενδιαφέρεται! https://www.surveymonkey.com/s/9LYR9L3 (αν θέλουν οι υπεύθυνοι μπορούν να το κλειδώσουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση