Baphomet Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα φίλοι, όσοι έχετε διάθεση (από Αθήνα ή Μεσολόγγι μόνο) μπορείτε να με βοηθήσετε, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο που έχω φτιάξει για την πτυχιακή μου. Θα σας πάρει περίπου 10-15 λεπτά και αφορά εστιατόρια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... το link: https://www.surveymonkey.com/s/9LYR9L3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Καλή τύχη! Μόνο ένα θέμα: Όταν βγαίνω δεν πάω ΜΟΝΟ σε μπυραρία, ή ΜΟΝΟ σε έθνικ κουζίνα... Αναγκάστηκα να τα γράψω ένα-ένα κάτω στον τομέα "Αλλο" γιατί αλλιώς... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Καλή τύχη! Όταν βγαίνω δεν πάω ΜΟΝΟ σε μπυραρία, ή ΜΟΝΟ σε έθνικ κουζίνα... Τα πέρνει σβάρνα όλα...στη σειρά... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 done. Ωραίο θέμα :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 done...επειδή είναι marketing... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moutzaheadin Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Λέει οτι είναι μόνο για κατοίκους της Αθήνας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Baphomet Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Καλή τύχη! Μόνο ένα θέμα: Όταν βγαίνω δεν πάω ΜΟΝΟ σε μπυραρία, ή ΜΟΝΟ σε έθνικ κουζίνα... Αναγκάστηκα να τα γράψω ένα-ένα κάτω στον τομέα "Αλλο" γιατί αλλιώς... καλά έκανες... η ερώτηση πάντως είναι "τι προτιμάτε συνήθως". Δεν λέει μόνο ;) Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Τα πέρνει σβάρνα όλα...στη σειρά... Κοίτα... Αριστουργήματα όπως η κοιλιά μου, δεν γίνονται τυχαία, ούτε έχουν σχέση με έμπευση, ταλέντο και ΤΑΟ! Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πάνω απ'όλα εμπειρίας! ;D Πάνο: εεε ναι. Πώς να διαχωρίσω ο φτωχός τα γούστα μου; Πολλά μου ζήτησες! ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Το Ταο πολλοί εμίσησαν...το καλό φαϊ ουδείς!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Regent Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 +10000000000000000000000000000000000000000000000 TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση