Προς το περιεχόμενο

jack and danny vs harley benton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από j&d δε γνωρίζω αλλά:

Έχω πάρει τις harley benton HBL450 και HBL500 από les paul και μία MS15bk από strat. Είναι πολύ καλά όργανα ως καινούργια για τα χρήματά τους. Μάλιστα την hbl500 την έχω σε μεγάλη εκτίμηση λόγω πολλών καλών specs που έχει όπως long tenon, φινίρισμα, μαγνήτες, μπράτσο.

Η hbl450 δε με ενθουσίασε παρότι κάνει 20ευρώ λιγότερα από την hbl500. Η strat από την άλλη ήθελε ένα καλό σετάπ και σκίζει πραγματικά! Πριν το σετάπ ξεκούρδιζε κλπ, αλλά μετά φυσάει. Έχουν όλες καλούς μαγνήτες της shadow που είναι κάπως hot/overwound( ειδικά οι μονοί...).

Με αυτά τα οικονομικά όργανα υπάρχει θέμα με την "παρτίδα" που θα πετύχεις αλλά οι σημερινές φαίνονται να έχουν πολύ περισσότερο quality check από τον thomann σε σχέση με πριν 2-3 χρόνια. Θέλουν πάντοτε ένα αρχικό σετάπ(+χορδές) όμως.

Ακόμη κι αν η κιθάρα έχει ένα ελάττωμα βέβαια, ο thomann παρέχει αλλαγή ή κι επιστροφή χρημάτων.

Εναλλακτικά όργανα value 4 money είναι και οι κιθάρες της SX (ισπανική με κατασκευη στην Κίνα) που έχουν καλά υλικά και καλές τιμές (έχω πάρει μια strat κi ενα μπάσσο SX). Tις φέρνει ο Σαμουελιάν στο Μοναστηράκι(μέσα στην αγορά) κι έχει και lp style μοντέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου