zakky Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδια... Λοιπον, ενας φιλος εξ'ολοκληρου αρχαριος στην κιθαρα θελει να παρει μια ηλεκτρικη κιθαρα σε υφος και στυλ les paul... Βρηκε στο internet τις jack and danny και τις harley benton... Η αποψη μου ηταν να ψαξει σε αλλες μαρκες ή σε μεταχειρισμενα, αλλα καθως ειναι αριστεροχειρας δεν ειχε και μεγαλη τυχη στις αγγελιες... Απο κει και περα μπορει να διαθεσει πολυ λιγα λεφτα της ταξεως των 150-200 ευρω... Οποτε, σκεφτηκα να ρωτησω τι αλλες κιθαρες παιζουν σε αυτο το υφος και σε αυτα τα λεφτα ( ξερω παιδια ειναι λιγα :( ) και αν τελικα καταληξουμε στην αρχικη επιλογη, ποια απο τις δυο μαρκες να επιλεξουμε? SOSte ta FREEkia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dc Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 ...γεια σου φιλε μου θα παρετε j&d...ειμαι και εγω αριστεροχειρας εχω παρει ενα δεξιο μπασσο j&d του γυρισα τις χορδες αλα χεντριξ και επαθα πλακα ακουγεται σχεδον το ιδιο καλα μενα fender και ενα yamaha μονο στις λεπτομερειες υστερει...παντως μπορει να παρει και ενα δεξιο και να του γυρισει τις χορδες....ελπιζω να βοηθησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dellex Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Για να πάρει μία δεξιά κιθάρα και να γυρίσει τις χορδές, το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να αλλάξει και το nut. Και το να γυρίσεις μια les paul, μου κάνει "κάπως", αφού λόγω του single cut σχεδιασμού, θα έχει δυσκολίες να παίζει στα ψηλά τάστα. 'Αλλη πρόταση που έχω να κάνω είναι οι vintage κιθάρες: http://www.dv247.com/guitars/vintage-lv99-left-handed-electric-guitar-cherry-sunburst--64596 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 j&d :) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Παιζει να φτιαχνονται και διπλα-διπλα και το μονο που αλλαζει να ειναι το logo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Παιζει να φτιαχνονται και διπλα-διπλα και το μονο που αλλαζει να ειναι το logo. Και γω αυτήν την εντύπωση έχω. Είναι φασον !!! Μόνο το logo πρέπει να αλλάζει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zakky Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δεν θελω να παρω μια δεξιοχειρη κιθαρα και να της αλλαξω τα φωτα... Εκτος του οτι δεν θα ειναι πρακτικη, θα ειναι και ολοκληρη υποθεση... Αλλωστε γιαυτο βγηκαν και οι αριστεροχειρες κιθαρες... Δεν ειμαστε πλεον στα 60's... Απο την αλλη και μενα μου φαινονται τρομερα ιδιες κατασκευαστικα, αλλα δεν εχω παιξει με καμια απο τις δυο... Οποτε αν καποιος ξερει εμπειρικα τι παιζει θα ηθελα να μου το πει... Επισης, αυτες τις vintage δεν τις εχω ψαξει ιδιαιτερα, αν και τις εχω τσεκαρει μερικες φορες.... Ας βαλουμε και αυτες στο παιχνιδι λοιπον... Ακουω... SOSte ta FREEkia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Vintage και απο εμενα, τρομερο value for money. http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starg Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Εγώ πήρα αυτη: http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Lefthanded-models/Jack-Danny-YC-TL/L-Lefthand-Natural-Tele-Shape/art-GIT0004518-000 Γιά 130 έουρος, το κιθαρόνι μαμάει.... α!!! και γιά να είμαι ικανοποιημένος τσίμπησα και αυτό: http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Lefthanded-models/Jack-Danny-YC-TL/L-Lefthand-Natural-Tele-Shape/art-GIT0004518-000 και έδεσε το νερατζάκι....!!! όσο για τήν κατασκευή των J&D και Harley Benton,και οι δύο φτιάχνονται στην Κίνα. Οι J&D φτιάχνονται απο την Yeou Chern Enterprises Instrument Co., Ltd. η οποία είναι ταϊβανέζικη, ενώ οι Harley Benton από την Saein Musical Instrument Co., Ltd. η οποία είναι κορεάτικη. Στα εργοστάσια της Κίνας μοντάρουν Gibson, Washburn, Aria and Ibanez η Yeou, Ibanez και Peavey η Saein. -ex- grave digger................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zakky Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Μηπως μπορειτε να μου πειτε που θα βρω vintage κιθαρες στην Ελλαδα ή ακομη και σε καποια sites του εξωτερικου, εκτος του dv247 ? SOSte ta FREEkia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση