bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 εχω ακουσει οτι οι jj ειναι πολυ μουντες. μου το ειπε ο τεχνικος που πηγα και αφησα τον ενισχυτη. και αυτος μου προτεινε groove tubes koκκινες. αυτες τι λενε? Ποιος τεχνικός ήταν? Ειλικρινά. Στείλε μου pm αν φοβάσαι τη δυσφήμηση. Προφανώς θέλησε να σου "σπρώξει" με δόλο το στοκ του αντί για τις απείρως καλύτερες (και σε καμία περίπτωση "μουντές" - τι άλλο θα ακούσω...) JJ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 αρχικα ευχαριστω πολυ ολους που απαντησαν. αυτο που κυριως θελω να αποφυγω ειναι τα πολλα πριμα. αλλα επισης να μην ειναι και τελειος μουντος. εχω ακουσει οτι οι jj ειναι πολυ μουντες. μου το ειπε ο τεχνικος που πηγα και αφησα τον ενισχυτη. και αυτος μου προτεινε groove tubes koκκινες. αυτες τι λενε? Και η απάτη πάει σύνεφο. Λοιπόν απ΄τη στιγμή πυο δεν χρειάζεσαι ρύθμιση στο BIAS, πάρε μόνος σου τις λάμπες και με προσεκτικές κινήσεις (δεν είναι δύσκολο) άλλαξέ τες, απλά λίιγο προσοχή στα pins να μη στραβώσουν, κατά τ'άλλα είναι πολύ απλό. Ποιος τεχνικός ήταν? Ειλικρινά. Στείλε μου pm αν φοβάσαι τη δυσφήμηση. Προφανώς θέλησε να σου "σπρώξει" με δόλο το στοκ του αντί για τις απείρως καλύτερες (και σε καμία περίπτωση "μουντές" - τι άλλο θα ακούσω...) JJ. +1000 Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 στον LC30 ουτε αυτες χρειαζονται (ειναι cathode biased οπως ο VOX AC30),οι προενισχυτικες δεν χρειαζονται Biasing (ειναι παντα cathode biased) εγω εχω τον vc30 της ιδιας εταιριας και επειδη πιθανοτατα να αλλαξω λαμπες ουτε ο vc 30 χρειαζεται αλλαγη στο Βias; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mr. Mallady Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 εγω εχω τον vc30 της ιδιας εταιριας και επειδη πιθανοτατα να αλλαξω λαμπες ουτε ο vc 30 χρειαζεται αλλαγη στο Βias; Kαι ο VC30 ειναι cathode biased.Δεν χρειαζεται καποια ρυθμιση λοιπον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 απο γιαννενα ειναι ο τεχνικος οποτε λογικα δεν θα τον ξερετε. τελος παντων, εγω εβαλα λαμπες τελικα και ολα μια χαρα. εβαλα jj. 12,5 ευρω οι el84 και 11 ευρω οι ecc83. καλα ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 απο γιαννενα ειναι ο τεχνικος οποτε λογικα δεν θα τον ξερετε. τελος παντων, εγω εβαλα λαμπες τελικα και ολα μια χαρα. εβαλα jj. 12,5 ευρω οι el84 και 11 ευρω οι ecc83. καλα ειναι? "Not even to the priest" ;D ;D Για Ελλάδα μια χαρά είναι. Αν σκεφτείς οτι έξω πουλάνε για 8-9 τις ECC83 3 ευρουλάκια πάνω, δεν είναι τίποτα. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 και εγω υπολογιζα πολυ περισσοτερο αλλα ευτυχως μου βγηκαν οι 8 λαμπες συνολο 94 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση