Shadowplay Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 ειδα πριν λιγο στα tracking details και ελεγε το παρακατω μηνυμα -Hφrsching International Hub - Non-Compatible in Transit- εχει τυχει ποτε σε κανεναν απο αγορα απο dv247?thanx! ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Heykel Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, δυστυχώς και εγώ μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι στον ίδιο σταθμό στην Αυστρία έχω το ίδιο πρόβλημα με τη παραγγελία μου απο το dv247. Έστειλά email στην dpd πρίν τις 11.00 όπως αναφέρει και το site τους αλλά δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Το ίδιο mail εστειλά και στο dv και αναμένω μέχρι τη Δευτέρα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έχει γίνει?? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IntrepidSpaceman Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Χαζομάρα της DPD πρέπει να είναι. Στο Hörsching μου έβγαλε κι εμένα το ίδιο, αλλά μετά τα είδα τα πακέτα Βουδαπέστη, Σόφια, Θεσσαλονίκη... Αποστολή από Newbury 18 & 19 Μαρτίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Heykel Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ!! Θα δούμε, ελπίζω όλα να πάνε καλά!!! Θα ενημερώσω με τις εξελίξεις!! Και πάλι σε ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Μην τρελαίνεστε ρε παιδιά... τυχαίνει να μην μπορεί να παρακολουθήσει το tracking system την αποστολή σε κάποια σημεία. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση