kostaras75 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Ε και.....τι να δουμε και τι να ακουσουμε τωρα απο αυτο ??? Αθλιο και λιγα λεω.....υπερεκτιμημενος του κερατα ο τυπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Εμένα παλι ηταν είναι και θα είναι ένας απο τους αγαπημένους μου.Απλα τέλειος. Υπερτιμημένος σε τι;Δεν θυμαμαι να είπε κανένας οτι ο hammet είναι υπερ τεχνίτης κτλ.Οι κιθάρες του όμως είναι τόσο χαρακτηριστηκες και αυτο είναι που μετράει. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Uli Jon Roth Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Και ακομα ενα,ετσι,για να δεσει το γλυκακι!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Εμένα πάντως μου άρεσε το σόλο... Επίσης το βρίσκω πολύ λογικό όταν σου δείχνουν ένα καινούριο κομμάτι το οποίο το έχει ο άλλος στο μυαλό του "κάπως" να μην μπορείς να το βγάλεις κατευθείαν... Και δεν είμαι φανατικός των metallica ούτε του Kirk ίσα ίσα που προτιμώ Megadeth!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Να προστεθεί και αυτός στην λίστα με τους άλλους άσχετους που έχουμε στιγματίσει εδώ στο νόιζ με τον χαρακτηρισμό "υπερτιμημένος λιγδιάρης". Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 καλε φιλεναδες δε κσερο αν τακουσατε αλα οι μπητλς τους ιπανε μποι μπαντ κε ολι οι γιου του κουλι κε ο φρουκσιαντε επισισ. α κι ο χαμετ τορα τοθυμιηκα Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση