metaxa13 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Για μενα το καλυτερο Blues-Rock (και τονιζω το "Rock" γιατι ορισμενα πεταλακια που ειδα παραπανω δεν εχουν αρκετο gain για rock) ειναι το παρακατω... ειναι αρκετα ακριβο. Πιστευω αξιζει. Και ειναι και ντοπιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metaxa13 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 και ακομα καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pepperakias Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Είναι και αυτή μία στάσης kpeyos. Νιώθεται. Θα προτιμούσα, βέβαια, μελλοντικά να πάω σε κάτι σαν Blues Junior και σε πιό εξεληγμένα πετάλια. Απ΄ ότι καταλαβαίνω παιδιά να το αφήσω προς το παρών;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 φιλε μου απο τα ποδια μου εχουν περασει πολλα overdrive. το πρωτο που θα σου πω οτι για μενα δεν αξιζει να δωσεις πολλα λεφτα γιατι σιγουρα μπορεις να βρεις κατι παρα παρα πολυ καλο με λιγα λεφτα. τον τελευταιο καιρο παιζω με αυτο. απλα καταπληκτικο. A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pepperakias Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 To Germanium OD λέει τίποτα; Είναι όντως αμερικάνικα ή μας κοροιδεύουν;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Μπα σε κοροϊδευουν...δεν τους ξερεις τι καθικια ειναι αυτοι οι Αμερικανοι? ΦΟΝΙΑΔΕΣ των λαων ρε παιδι μου.... Παντως το To Germanium OD ειναι πολυ ωραιο πεταλακι,αν επαιζα με πεταλια θα το αγοραζα οπωσδηποτε. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pepperakias Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Δε θέλω να πιστεύω ότι μας κοροιδεύουν αλλά ποτέ δεν ξέρεις στους καιρούς που ζούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Εχεις δικιο,που οι παλιοι καλοι καιροι που ο κοσμος δεν ειχε πονηρια,και ολοι ζουσαμε καλα με ψωμι και ελια και Κωτσο βασιλια...μετα ηρθε ο καπιταλισμος και η υπερκαταναλωση,επαψε ο κοσμος να κανει το σταυρο του,ήρθε και το ντερνετ...παει χαλασε ο κοσμος παιδακι μου..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Μπα σε κοροϊδευουν...δεν τους ξερεις τι καθικια ειναι αυτοι οι Αμερικανοι? ΦΟΝΙΑΔΕΣ των λαων ρε παιδι μου.... Παντως το To Germanium OD ειναι πολυ ωραιο πεταλακι,αν επαιζα με πεταλια θα το αγοραζα οπωσδηποτε. αυτη η ρημαδα η τονελαμπε δεν χαλασε ακομα???? ??? Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 αυτη η ρημαδα η τονελαμπε δεν χαλασε ακομα???? ??? Μπα σκυλι μοναχο ειναι,αλλα και να χαλασει εχω αλλες.....ΔΥΟ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση