Προς το περιεχόμενο

Smashing Pumpkins - Porcelina of the vast oceans live

Evilnye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μακράν μια από τις αγαπημένες μου μπάντες. Καθώς χάζευα έπεσα στο βίντεο αυτό από λαιβ εμφάνισή τους και έπαθα μια πλάκα από το πόσο πραγματικά εκπληκτικοί ήταν λαιβ. Το κομμάτι είναι από τον διπλό δίσκο Mellon Collie and the infinite Sadness και ένα από τα ίσως όχι τόσο γνωστά κομμάτια τους, παρ' αυτά από τα πολύ αγαπημένα μου. Το λαιβ γύρω στο 96 :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου συστήνω ανεπιφύλακτα το dvd Vieuphoria... αν δεν τους έχεις δει λάιβ, θα καταλάβεις το επίπεδο τεχνικής και δεσίματος των παλιών Pumpkins, και θα εντρυφήσεις στην καλύτερη εποχή τους. To τραγούδι καλό-από αυτά που είχα ξεχωρίσει από το Mellon Collie.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Νομίζω πάντως πως οι pumpkins σταματήσανε να είναι καλοί στα Live μετά το 99... Έβλεπα ένα video του 2000 και δεν μου αρέσανε καθόλου... Αν και είναι και εμένα μία από τις αγαπημένες μπάντες... ΑΧ 90s...

LA ROJΑ ARMADA

Σου συστήνω ανεπιφύλακτα το dvd Viewphoria... αν δεν τους έχεις δει λάιβ, θα καταλάβεις το επίπεδο τεχνικής και δεσίματος των παλιών Pumpkins, και θα εντρυφήσεις στην καλύτερη εποχή τους. To τραγούδι καλό-από αυτά που είχα ξεχωρίσει από το Mellon Collie.

Δυστυχώς τους έχασα το 97 στην Αθήνα κ είναι από τις συναυλίες που ακόμα κλαίω που έχασα...

Αλλά την καλύτερη εποχή των Pumpkins όχι απλά έχω εντρυφήσει, μεγάλωσα μ αυτή :D

Παίζει να το πάρω το λαιβ αν είναι αντίστοιχου επιπέδου μ αυτό που είδα τώρα επιβάλλεται !

Νομίζω πάντως πως οι pumpkins σταματήσανε να είναι καλοί στα Live μετά το 99... Έβλεπα ένα video του 2000 και δεν μου αρέσανε καθόλου... Αν και είναι και εμένα μία από τις αγαπημένες μπάντες... ΑΧ 90s...

Το 2000 διόρθωση! διαλύθηκαν αν μη τι άλλο.

Αλλά κ εγώ είχα δει λαιβ τους που μου είχαν κάνει κακή εντύπωση... Αυτό όμως που είδα τώρα... πωπω...

Πάντως το 2000 παίζανε live... (αν και εντάξει οι Pumpkins πάντα με μπερδεύανε... μία διαλύονταν, μία παίζανε live, μία λέγανε ότι θα βγάλουν δίσκο και μετά ξαναδιαλύονταν)

Αν και δεν βρίσκω το live που έλεγα... Ήταν σε μία εκπομπή στην τηλεόραση... :/

LA ROJΑ ARMADA

Είχε κάνει αφιερωματάκι γι αυτούς στο jammin' στην ΕΤ3 (καλά θυμάμαι; ) Έπος! :D

Ωπα το today που έβαλες παραπάνω είναι με την καινούρια μπασίστρια (δε θυμάμαι όνομα, έπαιζε στους Hole) Κακές εποχές...

Αν και το Machina δεν ήταν κ άσχημο είχε ένα δυο καλά σημεία... αλλά μέχρι εκεί.

και γενικα ο corgan αν και εχει προσπαθησει αρκετες φορες (zwan, solo και το τελευταιο "pumpkins") δε καταφερε να ξαναγραψει τετοια κομματια, αν και οι τελευταιες του δουλειες μ'αρεσαν, ισως γιατι ηθελα να μ'αρεσουν...

χαρακτηριστικο, τις προαλλες ακουγα το "widow wake my mind", και το σχολιο του αδερφου μου "και οι stereophonics γραφουν τετοια", με ξενερωσε!!!!

but, in corgan i trust

κλασσικο live

Από την ώρα που πήραν την καινούρια μπασίστρια (νομίζω το 98 ΑΝ θυμάμαι καλά, 11 χρονών ήμουν συγχωρέστε το πιτσιρίκι) τα live πηγαίναν από το κακό στο χειρότερο...

LA ROJΑ ARMADA

Τις καινούριες δουλειές Pumpkins τις έχω απορρίψει και συναισθηματικά και ακόμα αρνούμαι να ακούσω.

Σόλο δουλειά του Corgan που είχα ενθουσιαστεί και πήγα να δω την ταινία μόνο γι αυτό το λόγο ήταν το soundtrack του Stigmata.

Επίσης ήταν ενδιαφέρουσα η συνεργασία του με τον Iommi σε ένα σολο δίσκο που έβγαλε με διάφορες συνεργασίες

http://www.youtube.com/watch?v=B-ShFSLheWI

Από την ώρα που πήραν την καινούρια μπασίστρια (νομίζω το 98 ΑΝ θυμάμαι καλά, 11 χρονών ήμουν συγχωρέστε το πιτσιρίκι) τα live πηγαίναν από το κακό στο χειρότερο...

Ναι γιατί είχαν πλακωθεί για τα καλά με την D' Arcy :D

Βέβαια αν και είμαι κ εγώ Corgan fan μάλλον ήμουν υπέρ της D' Arcy στις απόψεις μιας και αυτή ήθελε να παραμείνει στον πιο direct "οργανικό" ήχο που είχαν παλιά και όχι στους εφετζίδικους πειραματισμούς όπως στο Adore πχ!

Funky, έτσι όπως το παρουσιάζεις φαίνεται σαν ένα συγκρότημα του βεληνεκούς των Pumpkins, ειδικά με έναν τελειομανή workaholic σαν τον Corgan, να είχε χάσει τον επαγγελματισμό του και να είχε γίνει ένα χάλι. Εγώ δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο... η Melissa Auf Der Maur μπορεί να μην ήταν Μyung αλλά ταίριαζε, είχε και έχει μεγάλη δισκογραφική και touring πείρα, και εδώ και μερικά χρόνια είναι πολύ ενδιαφέρουσα σόλο καλλιτέχνιδα.

YΓ. H D'Arcy είχε απολυθεί από τη μπάντα για τον ίδιο λόγο με τον Chamberlin: τα ναρκωτικά.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου