JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 H φωνη του καθιστερημενου μοιαζει λιγο με τοθ κλαους η οχι? Music its a way of life... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Την... τραγουδιστική προφορά (δεν ξέρω πως να το πω) μιμείται κάπως στα κουπλέ. 1:41 & 4:22 ;D κάτι τέτοια έκανα στο γυμνάσιο μιμούμενος για χαβαλέ τον Dickinson... μέσα στο μάθημα εννοείται και με έδιωχναν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Πρωτη φορα βλεπω Βραζιλιανο να προσπαθει να μιλησει Αγγλικα με ...γερμανικη προφορα και να το ...πετυχαινει! (Παιζει να εχει περασει ωωωρες βλεποντας Klaus) :D Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vavel80 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Εγώ το βρίσκω αστείο..οχι τη φωνή, αλλά γενικά σα βίντεο ;D ;D ;D ;D Δε νομίζω ότι μοιάζει καθόλου...ο τπυπος "προσπαθεί" να μοιάσει και τίποτα παραπάνω..απολύτως... http://www.myspace.com/vavelgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Εγω παντως πεθανα οταν ειδα οτι η μπαντα λεγεται Virgin Killers, και οχι δεν σκεφτηκα το δισκο των scorpions ;D Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisffff Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Στο μόνο που μοιάζει με το Klaus Maine είναι στην καράφλα.Τέτοια είχε το 1984 όταν το πρωτοτραγούδησε. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Είναι αυτό που θα λέγαμε… πέρασε και δεν ακούμπησε… ή πέρασε ξώφαλτσα. Πλάκα είχε… all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Την... τραγουδιστική προφορά (δεν ξέρω πως να το πω) μιμείται κάπως στα κουπλέ. 1:41 & 4:22 ;D κάτι τέτοια έκανα στο γυμνάσιο μιμούμενος για χαβαλέ τον Dickinson... μέσα στο μάθημα εννοείται και με έδιωχναν! Oλοι τους μιμουνται 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 χαχαχαχαχαχχχαχ Μιλαμε γελασα πολυ με το βιντεο οχι αστεια... Γενικα εχει μια κωμικοτραγικοτητα.Ιδιως η επαφη με το φιλοθεαμον κοινο... Νομιζω οτι οι υπολοιποι ειχαν μπαντα που επαιζε thrash,ψαχνανε τραγουδιστη, ηρθε ο...αλφονσο μιγκελ μαινε,τον ακουσαν,δε βρηκανε αλλον και κατεληξαν σε scorpions tribute band... the wind of change ρε παιδι μου... Μπραβο τους ομως GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Ο τραγουδιάρης ήταν ψιλά γράμματα για μένα...ο lead Κιθαρίστας (με κεφαλαίο Κ) έκλεψε την παράσταση. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση