argimet Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Ρε παιδια κατεβασα το Guitar Rig 4 αλλα δεν εχω ειδεα πωσ χρησιμοποιειται χρειαζομαι βοηθεια.Εχω μια κονσολα Hercules MK2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Το πρόγραμμα έρχεται με ένα ωραιότατο manual, το οποίο θα πρέπει να διαβάσεις για να καταλάβεις πώς χρησιμοποιείται. Εξάλλου, ελπίζω με την παρακάτω πρόταση: Ρε παιδια κατεβασα το Guitar Rig 4 να εννοείς "αγόρασα τη download version από το site της NI" γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argimet Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Το πρόγραμμα έρχεται με ένα ωραιότατο manual, το οποίο θα πρέπει να διαβάσεις για να καταλάβεις πώς χρησιμοποιείται. Εξάλλου, ελπίζω με την παρακάτω πρόταση:να εννοείς "αγόρασα τη download version από το site της NI" γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. οχι κατεβασα το demo για να δω αν αξιζει για να το παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisffff Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Εξάλλου, ελπίζω με την παρακάτω πρόταση:να εννοείς "αγόρασα τη download version από το site της NI" γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Νομίζω πως υπερβάλλεις λιγάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση