dealer Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 αντε βρε παιδια,υποτειθεται(τουλαχιστον αυτο ειπωθηκε πιο πριν) οτι ολοι οι νοιζαδες εχουν απο εναν μπλουζτζουνιορ(εκτος απο εμενα που ειμαι ακομη στο ψαξιμο ;D ;D ;D) ας προσφερθει κανενας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Και αν γινει σπιτι μου ολο αυτο, θα βαλουμε στο παιχνιδι και τον 15αρι χαρλευμπεντον! ο οποιος ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ειναι πολυ χειροτερος απο τους δυο ενισυτες τους οποιους κουβεντιαζουμε εδω, αλλα για μενα ακομα και στην ντιφολτ μορφη του αξιζει το καθε του ευρω! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 βάζω blues jr USA και για κερασάκι στην τούρτα Telegun MSD , αρκεί να γίνει μέχρι αυτό το σαββατοκύριακο γιατι μετά έχω πολλή δουλειά με τη σχολή. ενημερωστε με ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 εγω ειμαι μεσα και μενω αλιμο! :) και αυριο βραδακι ειμαι οκ! αλλιως μεσα στο σαββατοκυριακο, απογευματακι! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dealer Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 καλυτερα το βλεπω για σαββατοκυριακο πεμπτη,παρασκευη δεν πολυμπορω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 μμμ.... δευτερα μηπως σε βολευει καλυτερα? εγω εχω κατι δουλειες, αλλα αν ειναι τις ακυρωνω για να σε εξυπηρετησουμε! να κανεις την καρδια σου πετρα και ειμαι σιγουρος πως θα τα καταφερεις φιλε μου! εννοω πως ειναι πιο σημαντικο να μπορουν οσοι βαζουν απο εναν ενισχυτη! εσυ ερχεσαι επειδη θελεις να διαλεξεις......! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 αλέξανδρε αφού είσαι άλιμο, καλύτερα όχι σήμερα γιατί εγώ που μένω ζωγράφου δεν μπορώ να μετακινηθώ. Παρασκευή ή σαβ/κο αν μπορεί κι ο skantzos a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dealer Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 πραγματι,σημασια εχει να μπορουν οσοι βαζουν τους ενισχυτες και εγω θα βρω μιαν ακρη! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 παρασκευη ειναι δυσκολο για μενα αλλα αν μιλαμε για νωρις το βραδακι ειμαι μεσα! αλλιως σαββατοκυριακο ιζ τζαστ φαιν! ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 εγω μέσα. αλλά δεν έχουμε προβα κυριακή; οπότε σάββατο απόγευμα; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση