antouan_z Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Ποια Καρτσωνα ρε παιδες???? Για δειτε το κουκλακι αυτο και βασανιστειτε..... ----> Το κουκλάκι αφαιρέθηκε για την προστασία των καρδιοπαθών <---- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Ρε antouan_z!!!!! Διαβάζουμε για την εξεταστική να πάρει!!!!!!!! :evil: :lol: :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sevengods Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Νίκη μου μικρή Αγάπη μου μεγάλη Μόνο εσύ υπάρχεις Στο κόσμο μου Καμιά άλλη Πάντα σ’ αγαπούσα Και σε ποθούσα Και χωρίς εσένα Δε θα ζούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Ο απο πάνω μου το εχει κάψει λιγο ε? Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Μια φλαντζουλα ειναι Chaostar..δεν θελει τιποτα...μια αλλαγη μονο!!!!!!!! :D :) :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Δεν πειράζει...!! :lol: Συνέχισε έτσι και στο τέλος θα το μελοποιήσουμε!!! :lol: :lol: :lol: Για μπαλαντουλα το κόβω αν κρίνω απ το ύφος αν και σε hard δεν θα ήταν και άσχημο!! :lol: :lol: Μόλις τελειώσει της το στέλνει σε cd και...ποτέ δεν ξέρεις....! :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 ωραιος ο καψουρης:), αν και νομιζω οτι η ηλικια του δε πρεπει να ειναι μεγαλυτερη απο τις δημοσιευσεις του. :) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Eλα ρε σεις...μην το αποπαιρνουμε το παλικαρι....και εγω αγαπουσα την Βουγιουκλακη.. :) :D :( 8O :lol: Καροτσερη,καροτσερη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Eλα ρε σεις...μην το αποπαιρνουμε το παλικαρι....και εγω αγαπουσα την Βουγιουκλακη.. :) :D :( 8O :lol: Καροτσερη' date='καροτσερη...[/quote'] LOL, εγω αγαπώ την Καλομοίρα..... "Ευχαριστώ το μαμά μου, το μπαμπά μου.....να πω κι ενα τραγουδάκι;" Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2005 Kαλομοιρα....!!!!Παντως εχει φτιαξει ωραιο κωλαρ...ι ρε Chaostar,και νομιζω οτι χρειαζεται επειγοντως μαθηματα στο πως να χειριζεται το λαρυγγι της για να τραγουδα...Ευχαριστως της τα παρεδιδα Καλομοιρα......;;;;Τυραννισου!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις