sevengods Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Για να δούμε πόσο προσέχατε στο μάθημα των θρησκευτικών στο σχολείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Τρελο αγορι μαλλον εσυ δεν προσεχες στο σχολειο...θεα ειναι μια... ΖΩΖΩ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή "Ξέρω, αλλά δεν απαντώ"... :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή "Ξέρω' date=' αλλά δεν απαντώ"... :)[/quote'] Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει και επιλογή ''οχι'' :lol: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 :o :D :lol: Σωστος Eyeprotocol... Eπισης θα μπορουσε να υπαρχει η εξης επιλογη: Ξερω,αλλα δεν απαντω διοτι δεσμευομαι απο μυστικες υπηρεσιες(Αρθρο 162 παρ.5 Θεικες οντοτητες στον πλανητη Γη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Ξερω' date='αλλα δεν απαντω διοτι δεσμευομαι απο μυστικες υπηρεσιες(Αρθρο 162 παρ.5 Θεικες οντοτητες στον πλανητη Γη)[/quote'] :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Πάντως, αφού έχετε όρεξη για πλακίτσα και οφθαλμόλουτρο, δείτε και αυτό το site : http://www.nikikartsona.net το οποίο έχει το εξής ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, ότι το έχει φτιάξει ο ίδιος Κεφαλονίτης που έχει φτιάξει το site για τη συνομωσία των δίδυμων πύργων και το οποίο μνημονεύτηκε πριν λίγες εβδομάδες εδώ στο noiz. Προφανώς ο τύπος έχει μία... φαγούρα για την κοπέλα, κάτι που θεωρώ "συν" για την περίπτωσή του, αφού έτσι ίσως ξεκολλήσει από τις θεωρίες συνομωσίας. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Γιατί έχω την αίσθηση ότι είναι ο ίδιος που έκανε και αυτό το post! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 http://www.gwool.com Eδω να δειτε τι παιζει...α ρε ντοπιο πραμα... :D :D :D 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 αχ!!!ρε ελλαδάρα με τις ομορφιές σου!! εγώ λέω να γίνει νέο δημοψήφισμα μεσα από τα greek models ωραίο το www.gwool.com 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 ΟΛΕΣ οι Ελληνίδες βρίσκονται εδώ :wink: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις