Προς το περιεχόμενο

προβλημα με 'κοπανο'

Προτεινόμενες αναρτήσεις

συμφωνω και επαυξανω beeros05..εγω ειχα προβλημα με τη δικαση οπως εχω αναφερει σε αλλο ποστ γιατι συνηθιζα στο καουτσουκ με κακες δυναμικες και μετα στα ακουστικα δεν μπορουσα να παιξω δικαση..ε ετσι μειωσα κατα πολυ την ευαισθησια του εγκεφαλου και τωρα δουλευω την αντοχη και τις δυναμικες μου.ετσι καταληγω να βαζω μεγαλη δυναμη και γυριζει ο κοπανος ενω δεν το κανε πιο πριν.γενικα οποιος εχει δυο επιλογες αναμεσα σε ηλεκτρονικα και ακουστικα εννοειται πως πρεπει να παρει ακουστικα.στα ηλεκτρονικα δεν εχεις καλες δυναμικες και δεν μπορεις να παιξεις ή δυσκολευεσαι παρα πολυ σε καποιους ρυθμους(blasting,δικαση ανω των 170 bpm κα)...εδω ενας φιλος μου που παιζει 15 χρονια drums και ειναι πραγματικα πολυ καλος οταν ηρθε και τα δοκιμασε δεν μπορουσε να παιξει ουτε αυτος δικαση λογω της κακης επαναφορας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα μπορεις να εχεις καλες δυναμικες αλλα θες roland td-20...εγω εχω td6-v...

επισης αν ειχαμε μποτα με mesh head θαταν πολυ πιο ξεκουραστα αλλα ειναι πανακριβες

προσωπικα παιζω στη roland κανονικα με λιγο ως αρκετο ζορι αναλογα και με το ζεσταμα που κανω...αλλα οταν παω στα ακουστικα τα ποδια μου φευγουν αερα πατερα

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

φιλε μου συμφωνω εγω εχω τα td-4k αλλα η λαλακια που εκανα ειναι οτι ενα μηνα μετα βγηκαν τα ιδια με mesh-heads ενω τα χα παρει ηδη..τιποτα πιστευω για να γινεις καλος drummer θες ακουστικα.τα ηλεκτρονικα ειναι για να μπεις στο πνευμα που λεμε

καλος ντραμμερ γινεσαι ΟΤΙ και να εχεις ΑΝ θες να γινεις...τα ρασα δε κανουν τον παπα

ναι οκ συμφωνω απλα καλυτερα ειναι να γινεις σε 10 χρονια παρα σε 40 χρονια ;)

και παλι λαθος εισαι...ο πρωτος μου δασκαλος οταν μου εκανε μαθηματα αποφοιτησε απο το νακα και το σολο της αποφοιτησης του το εγραψε σε παρτιτουρα και το επαιζε στη practice. το επαιξε σε τυμπανα για μια βδομαδα πριν το live

και παλι εγω αλλο θελω να σου πω.αλλο ειναι το feeling αμα γουσταρεις να μαθεις και  παιζεις σε κατι καλο και αλλο αμα παιζεις καπου που σου βγαινει η πιστη γιατι απλα ειναι σπαστικο(για τα drums εννοω)

προς beeros05: φιλε μου σε ευχαριστω για το advice τελικα το λυσα το προβλημα.εξετασα τον κοπανο μηπως παρουσιαζει καμια ρωγμη και οντως ειχε κατι γρατσουνιες το μεταλλο.οποτε εκανα μια πατεντα και παραδοξως παιζει μια χαρα τωρα το πεταλι.απλα εβαλα τον προβληματικο κοπανο στη θεση του αλλου και τον αλλον στη θεση αυτουνου και παλι καλα επιασε

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου