akra2 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Τι γνώμη έχετε για τις κιθάρες Cuenca?Είναι κανείς κάτοχος τους? Συγκεκριμένα για τις ακουστικές ενδιαφέρομαι να ακούσω απόψεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos100 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι εξαιρετικές κιθάρες! Πριν την αγοράσω δοκίμασα αρκετές και γνωστές κιθάρες των 2000 ευρώ πάνω κάτω... Την προτείνω με κλειστά τα μάτια!!! Δεν είναι καθόλου γνωστές με μηδενική προβολή θα έλεγα... αλλά αν παίξεις θα λατρέψεις τον ήχο της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τι γνώμη έχετε για τις κιθάρες Cuenca?Είναι κανείς κάτοχος τους? Συγκεκριμένα για τις ακουστικές ενδιαφέρομαι να ακούσω απόψεις.. δεν εχω παιξει ποτε μου.....εχω ακουσει ομως σε busking 1 κλασσικη cuenca και ειχε απιστευτο ηχο.......δεν ξερω αν βοηθαει δεδομενου οτι οι κλασσικες θελουν και "δαχτυλα" για να τις ακουσεις........ :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση