Προς το περιεχόμενο

Fender Road (καλή δεν είναι;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να ρελικαριστεί φυσιολογικά, με το πέρασμα του χρόνου, κιθάρα με φινίρισμα poly, πρέπει να περάσουν καμια διακοσαριά χρόνια με λάιβ λάθε βράδυ... Και πάλι δεν είναι σίγουρο...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να εκθεσω κι εγω την αποψη μου ,

εχω παιξει μονο με μια τετοια για κανα μισαωρο , σε εναν tech 21 οταν ειχα παει κυπρο πριν 3 μηνες.

ο τυπος την εβγαλε απο το κουτι και μου εκανε την χειροτερη εντυπωση...

το μπρατσο ειχε φτηνιαρικη αισθηση , οι χορδες ηταν σκουριασμενες , το action ηταν σαν τοξο , και τα ηλεκτρικα της καθολου καλα.

αυτα ειδα - ακουσα.....

(προσωπικη αποψη)

Mesa/Boogie & Strato

Παντως εμενα η αποψη μου aggelos_ ειναι να παρεις την ιδια κιθαρα σε fender classic player των 60's και με τον καιρο θε γινει relic και vintage και οτι αλλο θελεις και καλυτερη απο αυτην που ποσταρες, θα εχει και συναισθηματικη αξια τοτε!

Εχω πει και παλιοτερα οτι η road worn δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια classic player 50's-60's με tex mex.Δοκιμασμενη απο μενα μπροστα σε πολλα ατομα εβαλα στην classic player 50's tex mex και επαιξα σε ενισχυτη μουσικου καταστηματος με τα ιδια settings και με τις 2 κιθαρες.....ακριβως τα ιδια πραγματα....το αποτελεσμα ητανε οτι η classic player ητανε λιγο καλυτερη.....(ετυχε? δεν ξερω) και το ιδιο υποστηριξαν και οι υπολοιποι που ητανε εκει χωρις να γνωριζουν ποια κιθαρα ειναι τι. Aπλα ακουγαν.....

Τσαμπα λεφτα η road worn ,χωρις τιποτα παραπανω απο μια classic player......Εαν σου αρεσει οι ηχος της...παιρνεις classic player βαζεις tex mex και να σου την....εκτος απο την εμφανιση οπου εγω δεν θα τα εδινα τα παραπανω με την καμια

RUN FOREST....RUN!!!!

Ακριβως, με τον ignantios παρε την classic player 50's/60's και εισαι αρχοντας!και το ρελικαρισμα θα γινει και ας περασουν τα χρονια!Ασε που η classic player εχει και την vintage εμφανιση με κιτρινισμενα pickguard κουμπια και τα παλια κλειδια της fender.

Ρε ignatios, καλά αυτά που λες αλλά οι άλλοι, όπως λες, απλά ΑΚΟΥΓΑΝ! Εσύ όμως ΕΠΑΙΖΕΣ! Βέβαια, αν σε feel σου φάνηκε η ίδια τότε οκ αλλά όχι πως οι τριγύρω μπορούν να έχουν βάσιμη γνώμη..

Εχεις δικιο σορρυ δεν ανεφερα το feeling......λοιπον.....και οι 2 road worn που δοκιμασα δεν μου αρεσαν καθολου στο χερι ,δεν ητανε καθολου καλα κατασκευασμενες.Αντιθετα οι classic ητανε πιο προσεγμενες......αυτα ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου