The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Παράδειγμα: Με παίρνει τηλέφωνο φιλαράκι μπασίστας και μου λέει, «πουλάω ένα Jazz του '75 που έχω...». Εγώ, ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.... Συνεχίζει, «παίζει πολύ καλά, του έχω βάλει και έναν... EMG...» ??? ??? ??? :'( :'( :'( :'(. Πάπαλα, πάει το '75... ζωή σε λόγου μας :'( να ζήσουμε να το θυμόμαστε. Ρε Τέρρυ, αυτή είναι reversible μετατροπή... για πήγαινε να το ακούσεις... ;) (ή μάλλον άστο, πάλι με 8 μπάσσα θα βρεθείς... :P) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Ρε Τέρρυ, αυτή είναι reversible μετατροπή... για πήγαινε να το ακούσεις... ;) (ή μάλλον άστο, πάλι με 8 μπάσσα θα βρεθείς... :P) Όχι, γιατί EMG+ μπαταρία+ σκάψιμο στο σώμα (γιατί έτσι του έκαναν την δουλειά) :( Άντε και τον άλλαξες τον μαγνήτη; Με την... «σπηλιά του Νταβέλη» τι θα γίνει; ;D Οπότε '75 Jazz μείον λίγο... ξύλο; ;D ;D ;D ΥΣ: Θυμάσαι που λέγαμε για τα Musicman; Χμμμ... έχει αρχίσει να με τριγυρίζει... ο βενζεβούλης, πανάθεμα τον... ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 ΥΣ: Θυμάσαι που λέγαμε για τα Musicman; Χμμμ... έχει αρχίσει να με τριγυρίζει... ο βενζεβούλης, πανάθεμα τον... ;D ;D ;D OT: Σου έχω πει να με προσέχεις, αν θέλω πουλάω πυροσβεστήρες στην Κόλαση ;D ;D ;D ;D On topic τώρα, χαίρομαι για τον OP που έλυσε το πρόβλημα εμπιστευόμενος τον καλύτερο μάστορα που έχουμε στο είδος. Ωστόσο τα παιδιά έχουν δίκιο, οι vintage κιθάρες το έχουν στη μοίρα τους να δείχνουν... battle scars, και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Μα καθόλου. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση