Προς το περιεχόμενο

Αγορα Kit ηλεκτρικής κιθάρας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους σας και καλο Σαββατοκυριακο!Αποφασησα να μπω στην διαδικασια να αγορασω ενα κιτ(οχι οτι δεν εχω ηλεκτρικη)αλλα περισσοτερο για να μπω στην διαδικασια να καταλαβω πως λειτουργουν τα ηλεκτρικα και γενικα αυτη η πολυ ωραια ιστορια με τις κιθαρες... ;)

Μετα απο μια αναζητηση στο thomann κατεληξα σε δυο προιοντα...αυτο που θελω απο εσας να μου πειτε τις διαφορες τους και τις προτασεις σας γιατι δεν καταλαβα και πολλα απο την περιγραφη τους..εγω εστρεψα προς το φθηνοτερο αλλα υπαρχει και δυνατοτητα και για το ακριβοτερο...Ακομα αν μπορουσατε να με συμβουλεψετε για τον τροπο(ασφαλεστερο)αγορας...Τα λεφτα που μπορω να δωσω ειναι καπου στα 150 ευρω..

Υ.Γ. Σαν σχημα βασης εχω καταληξει σε stratocaster-style

Αυτα που βρηκα: http://www.thomann.de/gr/harley_benton_eguitar_kit.htm

http://www.thomann.de/gr/hosco_ststyle_kit.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Administrator

Φίλε μου ότι και να πάρεις, νομίζω ότι είναι πιό σημαντικό ΑΥΤΟ που θα πάρεις παρά το από ΠΟΥ θα το πάρεις. Γι αυτό αλλάζω τον τίτλο για να γίνει πιό συγκεκριμμένος. Καλή συνέχεια.

Live and let Live.

περισσοτερο για να μπω στην διαδικασια να καταλαβω πως λειτουργουν τα ηλεκτρικα και γενικα αυτη η πολυ ωραια ιστορια με τις κιθαρες... ;)

Από τα ηλεκτρικά πάντως δεν θα καταλάβεις πολλά πράγματα μιας και απ'ό,τι φαίνεται και οι δύο κιθάρες είναι με έτοιμα pickguards.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

ωχ αυτο ειναι ενα θεμα με τα pickguards...φιλε yammeth ευχαριστω για την διορθωση..τωρα οπως πρoειπα για τα ηλεκτρικα σιγουρα ειναι πανω στο pickguard η μηπως τα βαλαν ετσι για την φωτογραφια?

αν η κιθάρα που έχεις είναι bolt on "χαλα" τη δικιά σου. Πάρε και κανα μαγνήτη να πειραματιστείς, και σου μένουν και για κανα πετάλι :-)

Αν δεις ότι σου αρέσει το άθλημα, μετά παίρνεις κάτι πιο καλό

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

βασικα δεν θα πηγενα με την λογικη αυτη γιατη την λατρεβω την κιθαρα μου ετσι οπως ειναι και ας ειναι και squier ;D

αν και ειπα πριν για στρατοκαστερ αυτη ? http://www.thomann.de/gr/hosco_tstyle_kit.htm ειναι ετοιμο το πικγκαρντ? ::)

Aν θές απλά να πειραματιστείς , υπάρχουν στο Γερμανικό e-bay φτηνά kits σαν αυτά που έχει ο Thomann,αλλά σε πολύ μεγαλύτερη γκάμα.Ψάξε και λίγο εκέι αν θές!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου