gkbigblue Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Καλημερα σε ολους σας και καλο Σαββατοκυριακο!Αποφασησα να μπω στην διαδικασια να αγορασω ενα κιτ(οχι οτι δεν εχω ηλεκτρικη)αλλα περισσοτερο για να μπω στην διαδικασια να καταλαβω πως λειτουργουν τα ηλεκτρικα και γενικα αυτη η πολυ ωραια ιστορια με τις κιθαρες... ;) Μετα απο μια αναζητηση στο thomann κατεληξα σε δυο προιοντα...αυτο που θελω απο εσας να μου πειτε τις διαφορες τους και τις προτασεις σας γιατι δεν καταλαβα και πολλα απο την περιγραφη τους..εγω εστρεψα προς το φθηνοτερο αλλα υπαρχει και δυνατοτητα και για το ακριβοτερο...Ακομα αν μπορουσατε να με συμβουλεψετε για τον τροπο(ασφαλεστερο)αγορας...Τα λεφτα που μπορω να δωσω ειναι καπου στα 150 ευρω.. Υ.Γ. Σαν σχημα βασης εχω καταληξει σε stratocaster-style Αυτα που βρηκα: http://www.thomann.de/gr/harley_benton_eguitar_kit.htm http://www.thomann.de/gr/hosco_ststyle_kit.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Φίλε μου ότι και να πάρεις, νομίζω ότι είναι πιό σημαντικό ΑΥΤΟ που θα πάρεις παρά το από ΠΟΥ θα το πάρεις. Γι αυτό αλλάζω τον τίτλο για να γίνει πιό συγκεκριμμένος. Καλή συνέχεια. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Υπάρχει ολόκληρο θέμα για μαγαζιά που πουλάνε κιτ..κάνε ένα searh Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 περισσοτερο για να μπω στην διαδικασια να καταλαβω πως λειτουργουν τα ηλεκτρικα και γενικα αυτη η πολυ ωραια ιστορια με τις κιθαρες... ;) Από τα ηλεκτρικά πάντως δεν θα καταλάβεις πολλά πράγματα μιας και απ'ό,τι φαίνεται και οι δύο κιθάρες είναι με έτοιμα pickguards. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkbigblue Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 ωχ αυτο ειναι ενα θεμα με τα pickguards...φιλε yammeth ευχαριστω για την διορθωση..τωρα οπως πρoειπα για τα ηλεκτρικα σιγουρα ειναι πανω στο pickguard η μηπως τα βαλαν ετσι για την φωτογραφια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkbigblue Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 και στο κατω κατω εσεις τι θα περνατε με αυτα τα λεφτα για αυτον τον λογο.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 http://www.thomann.de/gr/harley_benton_eguitar_kit.htm "no soldering necessary" When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 αν η κιθάρα που έχεις είναι bolt on "χαλα" τη δικιά σου. Πάρε και κανα μαγνήτη να πειραματιστείς, και σου μένουν και για κανα πετάλι :-) Αν δεις ότι σου αρέσει το άθλημα, μετά παίρνεις κάτι πιο καλό "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkbigblue Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 βασικα δεν θα πηγενα με την λογικη αυτη γιατη την λατρεβω την κιθαρα μου ετσι οπως ειναι και ας ειναι και squier ;D αν και ειπα πριν για στρατοκαστερ αυτη ? http://www.thomann.de/gr/hosco_tstyle_kit.htm ειναι ετοιμο το πικγκαρντ? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Aν θές απλά να πειραματιστείς , υπάρχουν στο Γερμανικό e-bay φτηνά kits σαν αυτά που έχει ο Thomann,αλλά σε πολύ μεγαλύτερη γκάμα.Ψάξε και λίγο εκέι αν θές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση