pastelius Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Υπάρχουν πουθενά να ακούσω ρε παιδιά?Θέλω να αγοράσω αλλά θα ήθελα και να τις παίξω πρώτα...Εννοείται πως είμαι άσχετος. Αλλά ο ήχος τους με έχει υπνωτίσει καιρό.. Ευχαριστώ ! feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 ωωωχ... πέσαμε στα βαθυά... κάποτε {μέχρι 2003σίγουρα}υπηρχε αυτή η κατασκευάστρια κρουστών: Αναστασία Μάμαλη/ Εthnic Percussion Καρύτση 2, Αθήνα, τηλ. +30 6972211845 e-mail:[email protected] Τσέκαρε και πες μας άμα υπάρχει ακόμα. Εγώ έχω πάρει μια στάμνα δικία της και την έχω ευχαριστηθεί πολύ. {απ ότι βλέπω έχει και ο "γερμανός" οπότε δι όλου απίθανο να βρεις στα μεγάλα μουσικ-οργανάδικα...} φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 παστέλιε, απ οσο ξερω, υπαρχουν καποιοι ανθρωποι στην ελλαδα που ασχολουνται σοβαρα με ινδικη μουσικη. Για το σκοπό αυτό ταξιδεύουν συχνά Ινδια , όπου διδάσκονται το αντίστοιχο όργανο και αγοράζουν βέβαια ότι χρειαστουν. Θα πρότεινα να βρεις κάποιον μέσω ιντερνετ/myspace κλπ. Ισως μπορεσω να βρω καποιο ονομα κ τηλέφωνο ενός tablaδόρου μέσω ενός καλού φίλου... με λίγη τύχη μπορεί να δίνεται κ κάποιο καλό σετάκι tablas, ποτέ δεν ξέρεις. Ενδιαφέρεσαι? https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzisha Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 αν θες εχει στο μοναστηρακι απο κει ειχα παρει και γω νομιζω 170 ευρω πρεπει να καναν αλλα το κακο ειναι οτι ειναι σπανιο να βρεις δερματα εδω και επισης ειναι ενα οργανο που διαφερει λογω της προελευσης του και στο μετρημα και αν κατσεις να μελετησεις δρομους θα δυσκολευτεις πολυ μονος.το να καταφερεις να τα κουρδισεις εκει να δεις γλεντι.παντως αν θεσ εχω ενα ινδο γνωστο που παιζει και μπορει να κανει και μαθημα αμα θες να στο γνωρισω.γενικα αν δε το παρεις ζεστα απ την αρχη θα απογοητευτεις ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Οτι καλυτερο κυκλοφορει ...... για Ελλαδα μαλλον δυσκολο. www.jas-musicals.com/ Θα βρεις επισης σε μαγαζια με ινδικα (εχει ενα στην Πετρου Ραλλη) ειναι αξιοπρεπεστατα και μαλλον καλυτερα απο αυτα που κυκλοφορουν σε μουσικομαγαζα ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, ξέρω πως είναι ιδιαίτερο το θέμα με το συγκεκριμένο κρουστό, αλλά η υπομονή υπάρχει...Σήμερα θα προσπαθήσω να βρω κάτι προς κέντρο μεριά, και θα επανέλθω.. Νικόλα Αth εννοείται πως ενδιαφέρομαι.. Ευχαριστώ και για τις συμβουλές παιδιά.. :) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Θα σε ενδιέφεραν ηλεκτρονικές τάμπλας, όπως του Vinnie Colaiuta? Εκεί οι ηχητικές παραλλαγές είναι ατελείωτες... http://www.youtube.com/watch?v=cP1jeisylBs Αλλιώς, http://www.binamusicals.com/percusion6.htm Ναι, ξέρω δεν είναι Αθήνα, αλλά έχουν ενδιαφέρον... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xristos_Bass Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, μου εχει κολλήσει κι εμενα να αγοράσω ενα σετακι τάμπλας στο μελλον και ειχα δει κι αυτο http://www.thomann.de/gr/meinl_tabla.htm και ετσι ειχα καθυσηχάσει. Φυσικά κι εγω δεν εχω ιδέα, δεν ειναι αξιοπρεπή αυτο το σετ; Φίλε pastelius αν μάθεις περισσοτέρες πληροφορίες παρακαλώ μπορεις να μας ενημερώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση