nickhigher Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 http://topguitars.info/guitars/view/23/96/default.html http://www.oxygelpedals.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Thanks nickhigher ;) Μόλις βρήκα ότι ο συγκεκριμένος κιθαρίστας έχει κάνει review (στα ελληνικά) για τη συγκεκριμένη κιθάρα :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
themos Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Εδώ ο εν λόγω κιθαρίστας ;D. Διάσημο με έκανες! :P Δεν είχα αντιληφθεί τη συγκεκριμένη συζήτηση μέχρι τώρα, απλώς επειδή αναφέρθηκε η Wildkat: τρελό value for money! Το Bigsby άπαιχτο, οι μαγνήτες πολύ καλοί, κλειδιά, ηλεκτρικά κλπ. δεν έχουν παρουσιάσει κανένα θέμα. Προσωπικά πούλησα τη Stat, έχω την Tele στη θήκη της, κοινώς η "αγριόγατα" έγινε η βασική μου κιθάρα για όλα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνεται για σκαφάκι-P90s-Bigsby σε αυτά τα λεφτά (~400 Ευρώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Εδώ ο εν λόγω κιθαρίστας ;D. Διάσημο με έκανες! :P Δεν είχα αντιληφθεί τη συγκεκριμένη συζήτηση μέχρι τώρα, απλώς επειδή αναφέρθηκε η Wildkat: τρελό value for money! Το Bigsby άπαιχτο, οι μαγνήτες πολύ καλοί, κλειδιά, ηλεκτρικά κλπ. δεν έχουν παρουσιάσει κανένα θέμα. Προσωπικά πούλησα τη Stat, έχω την Tele στη θήκη της, κοινώς η "αγριόγατα" έγινε η βασική μου κιθάρα για όλα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνεται για σκαφάκι-P90s-Bigsby σε αυτά τα λεφτά (~400 Ευρώ). Δεν την ανεβαζεις Καλοσκοπη να τη δουμε και εμεις και να την γρατζουνισουμε? :D :D ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Εδώ ο εν λόγω κιθαρίστας ;D. Διάσημο με έκανες! :P Το άξιζες Θέμο ;) Πολύ καλό το review σου :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
themos Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δεν την ανεβαζεις Καλοσκοπη να τη δουμε και εμεις και να την γρατζουνισουμε? :D :D ;) Δεν αποκλείεται μέσα στον Αύγουστο. ;) Το άξιζες Θέμο ;) Πολύ καλό το review σου :) Ευχαριστώ πολύ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jacob26 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Σορυ που ξεθαβω το θεμα . Μια swingster ειναι οκ και για πιο jazz standard παιξιμο . Δηλαδη ναι μεν θελω να παιξω πραγματα για τα οποια εχει φτιαχτει ( rockabilly , swing κτλ ) αλλα τωρα τελευταια κρυφοκοιταζω προς τη τζαζ οποτε αν παρω μια τετοια κιθαρα θα μπορει να με βγαλει και σε jazz φασεις τυπου wes motogomery , joe pass κτλ .Επισης πιστευετε οτι θα δενει ηχητικα σε ακουστικο σχημα μαζι με cajon και μια ακομα ακουστικη ( ισως και κοντρα μπασο ) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Και οι...original ροκαμπιλαδες με...τζαζ κιθαρες επαιζαν,μια χαρα jazz θα παιξεις,ετσι κι αλλοιως αν ΞΕΡΕΙΣ να παιζεις τζαζ με οποιαδηποτε κιθαρα παιζεις δεν ειναι αναγκη να ειναι σκαφος ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jacob26 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Superfunk αυτη ειναι η πιο σωστη κουβεντα . Ενταξει πιο πολυ για το στυλ . Σε ακουστικη μπαντα που παιζει rockabilly , swing και τετοια θα πηγαινει ? Τωρα τα παιζω αυτα με απλη ακουστικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Σε ακουστικη μπαντα που παιζει rockabilly , swing και τετοια θα πηγαινει ? εγω ειμαι γεροντας και οταν ακουω "ακουστικη" μπαντα περιμενω ΟΛΑ τα οργανα να ειναι ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ αλλοιως δεν ειναι ακουστικη ειναι.....μικτη... ;D αν θες να την .....παιζεις ακουστικα ,χωρις ενισχυτη δηλ.,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση