akis147 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 Είναι το πρωτο μου πόστ στο φόρουμ και θέλω να σας πω οτι βρήκα το site πολύ ενδιαφέρον.:D :D Ασχολούμαι με πολλά χρόνια με την κλασική κιθάρα και αποφάσισα να αγοράσω μια ηλεκτρική .Κοίταξα στην αγορα της θεσσαλονίκης και μου άρεσε μια PRS την eg22. Επειδη δεν γνωρίζω πολλά πράγματα θα με βοηθούσε πολύ αν μπορούσατε να μου πείτε καμιά ιδεά. Κατ αρχήν το στύλ που θα παίζω κυριώς είναι κυρίως τζαζ και όχι τόσο ροκ, και σκεφτομαι να δώσω μέχρι 700 ευρώ περίπου. τι μου προτείνεται. Για την συγκεκριμένη PRS τι λέτέ; ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 http://www.thomann.de/thoiw7_epiphone_sheraton_ii_n_prodinfo.html :wink: Ίσως λίγο ρετρό για σένα, αν η Santana PRS είναι ενδεικτική του γούστου σου, αλλά...είναι κούκλα η άτιμη. Και με μια χαρά μαγνήτες, θα σε βγάλουν μια χαρά... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 μια χαρα οργανο ειναι φιλε να το παρεις (δεν νομιζω να μπορεις να βρεις κατι καλυτερο στα χρηματα αυτα) και εγω για prs λεω..για αυτην εδω http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-186888.html?sn=28cd66a76e0739cbfe15ccf171145b52 προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 Αν παίζεις jazz πάρε το σκάφος της cort yorktown.Κάπου 700 κάνει και είναι το καλύτερο σκάφος σε αυτή την κατηγορία.Αν θες πάλι κάτι πιό μοντέρνο σε στύλ prs κοίτα τις framus(άντε πάλι :lol: :lol: :lol: ) και συγκεκριμένα την renegade που έχει 2 διπλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 Η sheraton λέει άσχημα την έχω ακούσει.Αλλά γέρνω και εγώ στην yorktown που με εξέπληξε και το playability της You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
robinhood Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 σταματα να παιζεις jazz και παρε μια .......caster :lol: :lol: .....caster = stratocaster , telecaster :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 Για 700 ευρώ μιλάει ο άνθρωπος ρε παιδιά, όχι για να πουλήσει το σπίτι του... :? τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Σκαφακι Cort...... Βest Value For Money......... :wink: "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 σταματα να παιζεις jazz και παρε μια .......caster :lol: :lol: .....caster = stratocaster ' date=' telecaster :wink:[/quote'] -1000 :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Δες και τα άλλα SE μοντέλα όπως αυτό: http://www.music-store.de/en/E-Gitarren/3_42_GEGIT_205_GIT0007613-000/0/0/0/detail/musicstore.html Εναλλακτικά μπορείς να δεις και τις Ibanez Artcore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση