ex-cyclops Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Πολύ ωραίες οι προσθήκες του spinmav! :-) Οι γραμμές του μπάσου δίνουν μία πιο "μελαγχολική" διάθεση στο κομμάτι και κάνουν πολύ καλή αντίθεση με το γρήγορο ρυθμό του beat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 χαιρομαι που αρεσε λιγουλακι , αλλα δεν υπαρχουν αλλοι που να εγραψαν κατι?? ::) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Γειά σας απο εμενα! Είναι η 1η φορα που ανεβάζω κάτι, κ μια απο τις ελάχιστες που ηχογραφώ κάτι στο PC μιας κ το βαριέμαι απίστευτα!! Είναι ότι πιο άρπα-κόλλα έχετε ακούσει ποτέ απο ηχογράφιση.. Πρώτη λήψη κ τελευταία!! Edit, mix , mastering klp.. απλα ανύπαρκτα. Επίσης τα λεγκάτα μου είναι λιγο σκουριασμένα και τέλος το προγραμμα κρασάρισε κατα το export, οποτε μου έφαγε καποια δευτεράλεπτα προς το τέλος του κομματιου κ κατα συνέπεια κλείνει λιγο απότομα!!! Τελικά με όλα αυτά που προανέφερα δεν ξέρω ποιος θα μπει στον κόπο να το ακούσει, αλλά οποιος το κάνει ας είναι επιηκείς.. Ευχαριστώ! Νικος. http://www.4shared.com/file/236895749/d92ec144/valte_kithares_palikariaarpa_k.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Καλά ρε παιδία ίσως τελίκα να μην είναι κ ΤΟΣΟ χάλια.. Δε νομίζω να σας πέσουν τα αυτιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση