wasted Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Οι εθισμένοι στην παρανομία το έχουν ακούσει ήδη. :D Το Καστελλόριζο είναι ένα μικρό ψυχεδελικό κομματάκι που λειτουργεί σαν intro του δίσκου. Μετά ο Gilmour τα χώνει. Είναι ένας αξιοπρεπέστατος δίσκος. Δε θα πω πόσο καλός είναι, γιατί αυτό είναι τελείως υποκειμενικό, εξαρτάται από το βαθμό αγάπης του καθενός προς το συγκεκριμένο κιθαρίστα. Εμένα μου άρεσε πάντως. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Κι εμένα μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Εμένα δλδ που δεν είμαι εθισμένος ποιός θα μου στείλει πμ πως να εθιστώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Κι εμένα μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ! ;) Και μένα! Δεν έχει και καμιά μεγάλη πρωτοτυπία, οφείλω να ομολογήσω! Αλλά who cares? Εγώ ήθελα να ακούσω τον gilmour να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει, οπότε με καλύπτει απόλυτα! Επιφυλάσσομαι για ακρόαση με ακουστικά από το αυθεντικό δισκάκι! one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 EXΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ........μιλησα με εναν φιλο μου απο Γερμανια ο οποιος πηγε στο Dortmund και ειδε live D.Gilmour......ως εδω δεν ενοχληθηκα (μονο λιγο)...........εκει ομως που αρχισαν να μου βγαινουν καπνοι απο τα αυτια ηταν οταν μου ειπε οτι ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ECHOΕS ΟΛΟΚΛΗΡΟ 25 ΛΕΠΤΑ..............AYTO ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ............... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά γιατί δεν έρχεται ο Gilmour στην Ελλάδα??? :( :( Είναι θέμα του ίδιου ότι δε θέλει (ή της εταιρείας του), ή λόγω λαμακίας των ελληνικών εταιρειών που διοργανώνουν live:?: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2006 Ερχεται ... για διακοπές, εχει και σπίτι :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2006 Για δείτε και εδω ... http://www.gilmourish.com/welcome.html http://www.davidgilmour.com/island.htm To video clip ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2006 Ερχεται ... για διακοπές' date=' εχει και σπίτι :wink:[/quote']Αφού έρχεται που έρχεται, δε κάνει και κανά live? Έστω στη Ρόδο! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2006 Αφού έρχεται που έρχεται' date=' δε κάνει και κανά live? Έστω στη Ρόδο![/quote'] Και που το ξέρεις ότι δεν κάνει στη Ρόδο; (χεχε, σε αρρώστησα τώρα...) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση