trolley Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Μετά από όλα αυτά, προτείνω το παρακάτω κουίζ: Ποιον δίσκο θα πάρω στις 6 Μαρτίου; α) το νέο δίσκο του Gilmour β) το νέο δίσκο του Gilmour γ) το νέο δίσκο του Gilmour λέμε δ) το νέο δίσκο του Gilmour είπαμε ε) οπωσδήποτε το νέο δίσκο του Gilmour ζ) ή το νέο δίσκο του Gilmour ή τα βουνά η) αν δεν είμαι νεκρός, το νέο δίσκο του Gilmour θ) αφού σου είπα ρε παπάρα, το νέο δίσκο του Gilmour ι) εεεεε, το νέο δίσκο του Gilmour :) :) :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Περιμένω με ανυπομονησία να ακούσv ένα τέτοιο κομμάτι σου eyprotocol!!! Έτσι ... να "μυρίζει" Γιαννιώτικη λιμνίλα!!! :lol: Μπααα, δεν γίνεται διότι μετά από λίγους μήνες χώρισα με αυτή που είχα πάει και τα έσβησα τα ρημάδια που θύμιζαν την fucking bitch :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Μπααα' date=' δεν γίνεται διότι μετά από λίγους μήνες χώρισα με αυτή που είχα πάει και τα έσβησα τα ρημάδια που θύμιζαν την fucking bitch :) :) :)[/quote'] Ooops... Sorry! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΡΑΚΙ!!!! Μπείτε εδώ: http://www.clearchannelmusic.com/cc-common/mfeatures/davidgilmourSP/ και ακούστε το ΝΕΟ δίσκο του David Gilmour! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Διαφήμιση της Cocal Cola παίζει ... 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Ναι! 8O 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Τrack 1 - Castellorizon 8O σωστόστ o τρελλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Περιμένω με ανυπομονησία να ακούσv ένα τέτοιο κομμάτι σου eyprotocol!!! Έτσι ... να "μυρίζει" Γιαννιώτικη λιμνίλα!!! :lol: Μπααα' date=' δεν γίνεται διότι μετά από λίγους μήνες χώρισα με αυτή που είχα πάει και τα έσβησα τα ρημάδια που θύμιζαν την fucking bitch :) :) :)[/quote'] eye, το ιδιο ακριβως και εγω επαθα με αυτην την περιοχη.....τι διαολο?πολυ καταραμενο μου ακουγεται το μερος 8O :evil: για το αλλο σχολιο...αν "μυριζει" γιαννιωτικη λιμνιλα καλα θα ειναι...οσο δεν εχει το χρωμα της :lol: (αναφερομαι σε αυτο το ραδιενεργο-πρασινο :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 eye' date=' το ιδιο ακριβως και εγω επαθα με αυτην την περιοχη.....τι διαολο?πολυ καταραμενο μου ακουγεται το μερος 8O :evil: [/quote'] Ε όχι και καταραμένο!!! Μπορεί να ήταν σύμπτωση! Ή μήπως όχι??? :roll: ( μουσική από X-files για background...) :lol: για το αλλο σχολιο...αν "μυριζει" γιαννιωτικη λιμνιλα καλα θα ειναι...οσο δεν εχει το χρωμα της :lol: (αναφερομαι σε αυτο το ραδιενεργο-πρασινο :lol: Μια χαρά είναι η λιμνούλα μας!!! Μη την κατηγορείτε άδικα!! Πάντως πέραν της πλάκας, το πράσινο χρώμα της λίμνης οφείλεται κυρίως στη χλωρίδα της. Έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακ/κό, που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει για να τεκμηριώσω την άποψή μου επιστημονικά... :oops: Από την άλλη βέβαια, δεν διεκδικούμε και πρωτεία καθαρότητος υδάτων ! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το νέο CD ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση