Προς το περιεχόμενο

Επαγγελματική νοοτροπία - μουσικοί vs διοργανωτές

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα σχολια για τις μπαντες γενικα δεν τα εκανα για σας.

Αλλα γενικα οταν ειναι να παιξεις κάπου κάνεις συμφωνια δεν περιμενεις το ευχαριστω κανενος.Όλες οι πάντες που παιζουν full προγραμμα πρεπει να πληρωνονται τι πως και ποσα με το αφεντικο μερες πριν την ωρα που το κλεινεις . + -.Οι καλοι λιγαριασμοι κτλ κτλ.

Και γενικα ειμαι της άποψης οτι ακομα και για την κ....α μου κανεις δεν θα βγάλει στην πλάτη μου παραπάνω απο όσα του αναλογουν.Ειναι και περιεργες μέρες και ειμαι λιγο επηρεασμενος...Τσαμπατζε μονο σε εκδηλωση για κάποιο σκοπο η τουλάχιστον με τσαμπα ποτα για μας και φθηνες μπύρες χωρις εισοδους κτλ για τον κοσμο σε φάση χυμα και r'n'r(το ακραιο σενάριο).Αλλιως τα στηνουμε σε καμια υπόγα η τιποτα πανεπιστημια και καλουμε τους πάντες.

καλα δεν ειπες και τιποτα κακο...καλα εκανες και σχολιασες βασικα

το θεμα ειναι οτι οταν εισαι 18 χρονων δε σε νοιαζει να βγαλεις φραγκα, σε νοιαζει να ακουσεις ενα μπραβο ενα ευχαριστω και να σε κερασουν και κατι τοις

στι συγκεκριμενη περιπτωση (1998) καναμε προπωληση οπως ειπα 80 εισητηρια και το ειχαμε 1000δρχ με μπυρα-χωρις δε θυμαμαι...το θεμα ειναι οτι μαζευτηκαν 120 ατομα aka 120.000 δρχ μια καθημερινη βραδυ απο το πουθενα και μιλαμε για πριν 12 χρονια...

το οτι πληρωσαμε 3 ποτα με εξοργισε τοτε, και το ειπα στον αδερφο του μετα απο κανα 2μηνο (2 αδερφια ειχαν το μαγαζι) και μουπε οτι εκανα μαλακια που δεν του τοπα την ιδια μερα αλλα τεσπα...κερασε στο επομενο live

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Mαγκες οταν καταλαβα τι θελουν οι μαγαζατορες σταματησα τα live..Εννοειται οτι οπου και να παιξεις ο μαγαζατορας το κανει για τα λεφτα,αρα αν εχεις κοσμο να του πας σου κανει τεμεναδες ενω αν δεν εχεις καταστραφηκες.Οποιος νομιζει οτι τους ενδιαφερει η μουσικη κανει λαθος.Το ιδιο ισχυει σε καθε γωνια του συμπαντος.Ο μαγαζατορας στο τελος της βραδυας κοιταει το z.Δεν πα να παιζεις με κλανιες,αν εβγαλε λεφτα ολα ειναι οκ.ΣΤον αντιποδα δεν πα να παιζεις παππαδες αν δεν φερεις κοσμο θα δεις την πορτα.Φυσικα καποιος ο οποιος κανει λαιβ και δεν το διαφημιζει (μαγαζατορας) ειναι τελειος ηλιθιος και του αξιζει να κλεισει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου