antonisg Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 (Ελαφρώς off topic) Με τις Elixir νομίζω, διότι είμαι και λίγο noob, ότι έχω καλύτερο sustain και αρκετά χειρότερο bend... Νομίζω ότι είναι μεταλλοχορδές. threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 δεν θα συμφωνησω μαζι σου φιλε. εγω πιστευω οτι δεν εχω sustain. εκτος αν φταιει κατι αλλο στην κιθαρα μου. με αλλες χορδες παντως που δεν ηταν anti-rust ειχα περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Είμαι απολύτος σίγουρος ότι έχουν μεγαλύτερο sustain και χωρίς να χρησιμοποιήσω κανένα περίεργο κούρδισμα με μεγαλύτερη τάση στις χορδές. Άλλα από την άλλη είπαμε, είμαι νέος στο άθλημα μπορεί να κάνω και λάθος! threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 κλασσικο μου προβλημα ειναι ο υδρωτας στα live. μιλαμε για λουσιμο κανονικο. κουβαλαω παντα αλλες μπλουζες. και οταν επαιζα 6 μερες την εβδομαδα σε μαγαζια, οι χορδες απλα τα επαιζαν. καθε 2 μερες ηθελαν επιγοντως αλλαγη γιατι απο την σκουρια εκοβαν δαχτυλα. πολλες φορες στο παρελθον χρησιμοποιουσα elixir αλλα δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα. μου φαινονται αρκετα σκληρες σε bend και παιξιμο γενικα και χωρις σκασιμο. φετος δεν το εκανα και μου βγηκε ακριβα.... τωρα το ξαναγυρισα στις elixir απο αναγκη. δεν γινεται να φευγει ενα μεροκαματο την εβδομαδα σε χορδες... καποιος μιλησε για μυστικο... για πες... συμφωνω αυτα ειναι τα ωραια στα Live να λιωνεις στον ιδρωτα!!! :D παιδες εγω εχω καταλήξει στις daddario επαιζα με τις dr hibeam τις οποιες αγοραζα απο το Elaadaaa 9 ευρω το πακετο Τωρα περνω 10πακετα απο thomann daddario... και μου βγαινει 3,8ε το πακετο http://www.thomann.de/gr/daddario_exl110_10p.htm αλλαζω καθε 10 με 15 μερες περίπου οταν παιζει live,.,,,μετα το Live οι χορδες ειναι για πεταμα ακομα και αν ειναι καινουργιες ;D inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
possy123n Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 παιδια δειτε αυτο το βιντεο.αξιζει να δειτε κ ολα τα βιντεο του βοηθαν πολυ... ελπιζω ΜΕΡΙΚΟΥΣ να σας βοηθησει μερικως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση